Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za pocieszenie. Boję się o tą ciążę, mąż nie rozumie dlaczego. No cóż, po tym strachu o dziecko poprzednio to inaczej nie potrafię.Twoja beta jest ok, wiec się nie stresuj. Masz bardzo ładny przyrost
z beta może być różnie. Ja w coazy synem w.dniu spodziewanej miesiączki miałam 108, a tym razem 1744To 33 dzień cyklu, 19 dni po owu. Ponoć 4 tydzień. Owu według apki i moich obserwacji była między 4 a 6 czerwca, cykle 26 dni. Pierwszy raz zaczęlam mierzyć temperaturę i jak tylko zaczęłam, to był 7 dzień po owu i nagły spadek następnego dnia, potem wzrost i już tak zostalo. Czytałam, że jest teoria o spadku, gdy zachodzi do implantacji i jakby się zgadzał ten 8 dzień. Jutro chę jeszcze raz iśc na betę. Z córką 24 dni po owu beta była 5200, zastanawiam się czy w każdej ciąży jest podobnie czy nie, nie robiłąm bety w pierwszej ciaży, a z córką tylko raz.
Moja córka dzisiaj wstała o 4:49... właśnie zaliczyłam z nią 2h drzemki, a i tak ledwo żyjęDzięki za pocieszenie. Boję się o tą ciążę, mąż nie rozumie dlaczego. No cóż, po tym strachu o dziecko poprzednio to inaczej nie potrafię.
Odnośnie objawów, to w pierwszej ciąży na początku jadlam wszystko z gorzką czekoladą, w drugiej jadłowstręt, tzn coś bym zjadła, ale na myśli co konkretnie, to wszystko nie. Jak już zaczęłam jeść to byly to same owoce. Teraz z kolei też bym coś zjadła i na nic chęci nie mam. Coś mi smakuje i zaraz nie. Wszystko ma inny smak. Najchętniej bym leżała i odpoczywała, więc korzystam z tych drzemek córki w dzień i przymykam oko. Dziś skubana od 5 nie śpi, także dodatkowo jestem niewyspana. Chyba zacznę z nią się kłaść wieczorem
Wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch, myślałam, że nie przestanie. Potem kłuł jajnik. Dziś głowa boli.
A z uczuciem kaca to w obu poprzednich ciążach pilam po kilka butli wody mineralnej dziennie, susza taka, jakbym grubo imprezowała. Mdłości byly później, tak w 8 tygodniu. Teraz jakoś szybko.