Kirssika
Zaciekawiona BB
Ja mam Stefana, jest ważnym członkiem rodziny, inaczej mówiąc przenośny klimatyzatorW Gdańsku był chwilę deszcz i już znów gorącoJa wymiękam, w mieszkaniu mamy chyba z milion stopni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam Stefana, jest ważnym członkiem rodziny, inaczej mówiąc przenośny klimatyzatorW Gdańsku był chwilę deszcz i już znów gorącoJa wymiękam, w mieszkaniu mamy chyba z milion stopni
Namawiałam męża, ale on się boi, że będzie chorować od klimy i nie chceJa mam Stefana, jest ważnym członkiem rodziny, inaczej mówiąc przenośny klimatyzatorWystawia się rurę za okno i tyle. Przy okazji też osusza powietrze z wilgoci od akwariów. Polecam
![]()
Chorować od klimy można jak masz centralną w biurowcu, sklepie itp. Wtedy bakterie i inne syfy są rozprowadzane po całości. Przed pandemią, w biurze co chwile łapałam jakiś katar, raz nawet anginę. Odkąd pracuję z domu, a klimę kupiłam w pierwsze lato zero choróbsk. Może w ten sposób spróbuj. Albo powiedz, że teraz twój głos jest razy dwa :} Ale tak serio musisz o siebie dbać, wytłumacz, że w to lato jest Ci wielokrotnie ciężej w upały. Mój jedyny problem jest taki, że 2/3 moich psów się panicznie Stefana boi.Namawiałam męża, ale on się boi, że będzie chorować od klimy i nie chcezostaje mi tylko wiatrak
Ja mam 28 luty- 1 marca terminDziewczyny, czy któraś ma termin na koniec lutego? Tak się zastanawiam, bo chyba większość ma termin do połowy lutego?
My mamy klimatyzację w mieszkaniu, na noc włączamy tryb nocny i jest superW Gdańsku był chwilę deszcz i już znów gorącoJa wymiękam, w mieszkaniu mamy chyba z milion stopni
Termin z OM na 25 lutyDziewczyny, czy któraś ma termin na koniec lutego? Tak się zastanawiam, bo chyba większość ma termin do połowy lutego?
Ja mam niby na 30.01Dziewczyny, czy któraś ma termin na koniec lutego? Tak się zastanawiam, bo chyba większość ma termin do połowy lutego?