Guardianangel
Początkująca w BB
U mnie z om 23 luty, ale może być nawet później. Obstawiam że owulacja przesunięta. Jak narazie czekam do czwartku na pierwszą wizytę i mam nadzieję że już cokolwiek będzie widaćTermin z OM na 25 luty![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie z om 23 luty, ale może być nawet później. Obstawiam że owulacja przesunięta. Jak narazie czekam do czwartku na pierwszą wizytę i mam nadzieję że już cokolwiek będzie widaćTermin z OM na 25 luty![]()
A co się dzieje ze masz wątpliwości ?Dziewczyny, czy któraś z was ma może dziecko w żłobku? Moj syn chodzi od 2 mies. ale niestety mam duże wątpliwości, czy to dobry żłobek i czy wszystko jest tak, jak powinno. A nie mam się kogo poradzić![]()
Nie możesz na sor podjechać sprawdzić?Umówiłam się na czwartek na wizytę. Nie dam rady czekać dłużej, pobolewa mnie brzuch znów i się stresuję. Niby normalne na początku, ale boję się, że cos nie tak jest. Może gdybym była młodsza, to bym się trochę mniej przejmowała.
Nie chcę, wolę lekarza. Na sorze nieprzyjemne baby są. Wiem, że to ich praca i sprawdzić muszą, ale wolę uniknąć dodatkowego stresu w postaci niezadowolonych ludzi, którzy są niemili.Nie możesz na sor podjechać sprawdzić?
Ja mam niestety podobne doświadczenia i też wolałabym iść najpierw do lekarza jeśli nie ma nagłego stanuNie chcę, wolę lekarza. Na sorze nieprzyjemne baby są. Wiem, że to ich praca i sprawdzić muszą, ale wolę uniknąć dodatkowego stresu w postaci niezadowolonych ludzi, którzy są niemili.
Ja tez właśnie wstałamKoluszki pada.
Dziewczyny ja dopiero wstałam... ciągle śpię . Wstanę zrobię pranie obiad i leżę I śpię. Cała noc prześpię, chłopa rano do pracy wydeleguje i śpię do 14, 15 czy 16... objawów chyba nie mam. Czasami mnie zemdli czy się słabo zrobi. Wieczorem trochę piersi bola jak z bielizny się rozbieram.
Dziś 9+0 . A pamiętam jak zobaczyłam 2 kreski na teście... Ale czas leci .
Chudzinka a Ty na kiedy termin? Ja idę do Dr Cieślaka 6 lipca.