CorkaI co masz z pierwszej ciazy?syn czy corka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CorkaI co masz z pierwszej ciazy?syn czy corka?
z ostatniej miesiączki 10+0 z USG 9+1Który tydzień ? 9+ ile ?bo dojrzałam ze mamy ten sam dzień ostatniej miesiączki
Mój wczoraj chciał kupować łóżeczko ❤ od znajomej bo akurat sprzedajeja w pierwszej ciąży w 10 tygodniu kupiłam łóżeczko![]()
ja tak samo muszę schudnąć, już 2 kilo od pierwszej wizyty zeszłam, a odkąd wiem ze jestem w ciąży 3 ! Ale tak czy siak to jest waga wielorybia, wiec mam chudnąc o się dużo ruszaćJa sobie wmawiam, że mnie słodycze odrzucają xD Kategorycznie w trakcie ciąży powinnam schudnąć, więc tak jest łatwiej. Również po południu nie tykam owoców, tylko na drugie śniadanie. A tak serio od niczego mnie nie odrzuca, a ciągnie i to masakrycznie do sushi. Zanim się zorientowałam, że w ciąży jestem codziennie sobie mały zestaw sushi kupowałam xD Czuję silniej zapachy, szczególnie irytują mnie kobitki z silnymi słodkimi perfumami. Ale nie mdli, tylko irytuje.
U nas maz i ja mamy inicjały A.J. a dzieci J.JNo kontakt sprowadzam do minimum i czym mniej się widzimy tym ja jestem spokojniejsza.. co do dziecka to problem jest taki ze mloda rodzi w sierpniu i moj szwagier,a jej ojciec ma obok nas ogrodek i jak ona przyjdzie z małym Kubusiem w odwiedziny to będzie ich dwóch.. sama nie wiem.. A chcialam imie na K. Bo oboje z moim mamy inicjały K.K. Wiem ze to może smieszne ale tak sobie ubzdurałam ze wszyscy bedziemy miec inicjały K.K![]()
Witaj w Naszym gronie i gratuluje maluszka.Hej dziewczyny, jestem tu nowalekarz wyliczył termin na 31.01.2023 , strony internetowe mowia za to że początek lutego. Pozytywne testy miałam już 5 dni przed miesiączka. Pierwsze dziwne objawy jeszcze przed testem to jeden dzień straszny głód przez cały dzień, kolejny dzień cały czas smak kawy w ustach przedpołudniem i od samego początku wieksze i bolace piersi.
Pierwsze Usg 4 tydz+2 , nie bylo widac pecherzyka, tylko macica byla spulchniona, lekarz mowil ze na 100% tydzien, dwa pojawi sie zalążekpoczekalam po końca 8 tygodnia , bo i tak mialam juz dawno ugrany termin na cytologie, no i wtedy juz wszystko bylo widać
nie badałam bety, stwierdziłam że co ma być to będzie. Dopóki nie miałam plamień ani wielkich bóli dałam sobie czas, cierpliwośc popłaca
Zobacz załącznik 1419318