Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No kurczę, faktycznie trochę to dziwnie wyglada. Ale trzymam kciuki żeby się rozkręciło. Masz wysoki progesteron wiec to chyba ani nie biochem ani nie cp… do obserwacjiHejka! Ja dziś robiłam kolejny przyrost i jest w normie (29.05 beta 9, 31.05 beta 27, dziś beta 51), niby w normie, ale jakoś tak powoli to idzie i takie małe wartości jak na 15dpo… Myślałam, ze się uspokoję, a tak jakoś nie wiem…
Jest ok.Dziewczyny, czy przy becie 2848.2 progesteron 27.81 jest ok czy powinnam się martwić? Jak uważacie? Wy jak macie?
Mam mniej, jestem na duphastonie, ciąża się rozwija prawidłowoDziewczyny, czy przy becie 2848.2 progesteron 27.81 jest ok czy powinnam się martwić? Jak uważacie? Wy jak macie?
Jaka norma przy badaniu progesteronu nmol/l czy ng/ml bo to tez ważneDziewczyny, czy przy becie 2848.2 progesteron 27.81 jest ok czy powinnam się martwić? Jak uważacie? Wy jak macie?
Prawie do 23A ja dziś się okocę chyba!!! Czekam na wyniki bety i jak na złość nie ma i nie mamega mnie to stresuje. Jak długo czekaliście na swoje wyniki?