reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Ja właśnie dzisiaj stwierdziłam po obejrzeniu się w lustrze, że w tym tempie to będę mieć większy brzuch niż w ciąży z córką, a miałam ogromny 🙄
Ja słyszałam ze niby druga ciąże i kolejne szybciej widać . Ja w pierwszej ciąży byłam chuda płaski brzuch i dopiero było widać około 4 miesiąca . A teraz już mam taki bębenek ze no nie da się tego ukryć 😀

Pochwal się brzusiem. 😁
Ja już bardzo bym chciała żeby było coś widać. Może nieznacznie mi urósł bo spodenki które były luźne dość w pasie teraz zrobiły się ma styk. Wiec być może ale jeszcze dla oka niewidoczne. Po za tym widzę na boku świeże rozstępy. Małe bo małe ale rozowe więc świeże. Wcześniej ich nie było. Tak samo na piersiach

JA się w jeansy żadne nie mieszczę.. , leginsy ciasne.... w pepco kupiłam spodenki materiałowe krótkie to są akurat. Ogólnie wszystko mnie uwiera , nawet bielizna .
Muszę się w jakieś legi ciążowe zaopatrzyć.
Ja już bardzo bym chciała żeby było coś widać. Może nieznacznie mi urósł bo spodenki które były luźne dość w pasie teraz zrobiły się ma styk. Wiec być może ale jeszcze dla oka niewidoczne. Po za tym widzę na boku świeże rozstępy. Małe bo małe ale rozowe więc świeże. Wcześniej ich nie było. Tak samo na piersiach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry