Aleksandra28
Zaciekawiona BB
No to może każdy lekarz inaczejU mnie nie potrzebowali nic z poprzedniego razu, a dostałam nową książeczkę odrazu, w 7 tygodniu, badania wszystkie sami zrobili mi
Ze sobą
To pewnie tez Bym dostała nowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to może każdy lekarz inaczejU mnie nie potrzebowali nic z poprzedniego razu, a dostałam nową książeczkę odrazu, w 7 tygodniu, badania wszystkie sami zrobili mi
moim zdaniem jest bardzo przydatny. Mam w spadku po siostrze, którego używałam przy pierwszym dziecku ale kupię sobie nowy tym razem, taki żeby był naprawdę dobry.Czy zamierzacie kupować laktator czy uważacie to za zbędne? Bo ja kompletnie nie mam pojęcia a nie chce na darmo pieniędzy wydawac
Mi mąż na szybko kupował jak jeszcze byłam w szpitalu i baaaardzo się przydał.Czy zamierzacie kupować laktator czy uważacie to za zbędne? Bo ja kompletnie nie mam pojęcia a nie chce na darmo pieniędzy wydawac
Chyba tak, mialam taki różowy avent, fajny był. Polecam bardzo też kolektor, bo na początku leci dużo mleka z obu piersi i ten kolektor wszystko zbiera, można przelać do woreczków i mrozić.Czy zamierzacie kupować laktator czy uważacie to za zbędne? Bo ja kompletnie nie mam pojęcia a nie chce na darmo pieniędzy wydawac
Ooo mi się marzy haakaa ladybug, kolektory standardowe u mnie się nie sprawdzały, zawsze się wylewało, bo dziecko kopało… i wieczne pranie pieluch ze stanika… dopiero teraz przy ciąży już nie leci z dwóch piersi na raz, a karmię 14mcyChyba tak, mialam taki różowy avent, fajny był. Polecam bardzo też kolektor, bo na początku leci dużo mleka z obu piersi i ten kolektor wszystko zbiera, można przelać do woreczków i mrozić.
Ja mam w planie tylko hennę saatva czy jakoś tak się nazywa. Lubię ją bo takie grube odżywione włosy po niej mamDziewczyny,a farbujecie włosy w ciąży ? Kupujecie jakieś specjalne farby? Możecie coś polecić ?
Ja mam neno uno, przydał się bardzo szczególnie ze miałam cc i musiałam rozkręcić laktację. Polecam ogólnie firmę neno. Maja stosunkowo tanie laktatory, a jakość rewelacyjna. Moja przyjaciółka prawie 2 lata jest KPI i przeszła przez większość renomowanych firm- medela, spectra itp a zawsze wraca do neno.Czy zamierzacie kupować laktator czy uważacie to za zbędne? Bo ja kompletnie nie mam pojęcia a nie chce na darmo pieniędzy wydawac
Ja zapewne tak, zawsze mam mega dużo pokarmu i kiedyś zrobił mi się przez to stan zapalny.Czy zamierzacie kupować laktator czy uważacie to za zbędne? Bo ja kompletnie nie mam pojęcia a nie chce na darmo pieniędzy wydawac