Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze karmię. Mam nadzieję że sam się odstawi, bo karmienie w tandemie to nie dla mnie. Od września idzie do żłobka, więc siłą rzeczy bedzie musiał zapomnieć o cycku na kilka godzin. Choć jak go znam to nadrobi w nocy. Ale widzę że mleka mam już mniej.Ktoś jeszcze jest kp? Okropnie bolą mnie piersi jak Młody je, a trzecią noc z rzędu na mnie wisi prawie cały czasMiałam ochotę wystrzelić się w kosmos
chciałabym go odstawić, tylko nie wiem jak się do tego zabrać, boje się, ze będzie wielki płacz
Moja szwagierka ze szwagrem też mają syna z autyzmem już ma 23 lata nie zdecydowali się na drugie chyba z obawy co będzie . Wyobrażam sobie ,że nie jest łatwo ,bo wiem jak u szwagra jest .Młodzi młodzinasze życie trochę ciężkie , mam córkę z autyzmem+ niepełnosprawność intelektualna ojjj czasami jest ciężko . Ale mąż kocha ja jak swoją i to najważniejsze dla mnie
![]()
Ja karmiłam córkę 3 lata i 3 miesiące odstawiłam,bo miałam tomografię z kontrastem i się bałam. Piersi pomalowałam markerem na czerwono szczególnie sutki i mówiłam,że ranę mają i nie wolno trzy dni trochę marudziła i koniec ,a ile twoje ma?Ktoś jeszcze jest kp? Okropnie bolą mnie piersi jak Młody je, a trzecią noc z rzędu na mnie wisi prawie cały czasMiałam ochotę wystrzelić się w kosmos
chciałabym go odstawić, tylko nie wiem jak się do tego zabrać, boje się, ze będzie wielki płacz
PowodzeniaNie długo moja wizyta. Mam na 11:15. Ale dzisiaj się mniej stresuje niż w poniedziałekbardziej mnie stresuje ze dzisiaj idę sama. Bo tak to cały czas z mężem to mi raźniej ale cóż. Jakoś przeżyję mam nadzieje i mam nadzieję że będzie wszystko wporzadku
JaKtoś jeszcze jest kp? Okropnie bolą mnie piersi jak Młody je, a trzecią noc z rzędu na mnie wisi prawie cały czasMiałam ochotę wystrzelić się w kosmos
Ja mam w piątek . Z usg mi wyszło ze teraz jest 11+6 ale jest to nie możliwe chyba ze wiatropylna jestemJuż macie dziwczyny terminy prenatalnych ja dalej muszę czekać, co wizyta co ciąża młodszamam nadzieję, że mi teraz wiarygodnie pomiar wyjdzie tydzień po tygodniu. Jutro wizyta o 16.00
Tez się tego obawiam ale jestem dobrej nadzieji .Moja szwagierka ze szwagrem też mają syna z autyzmem już ma 23 lata nie zdecydowali się na drugie chyba z obawy co będzie . Wyobrażam sobie ,że nie jest łatwo ,bo wiem jak u szwagra jest .