reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Ja jeszcze karmię. Mam nadzieję że sam się odstawi, bo karmienie w tandemie to nie dla mnie. Od września idzie do żłobka, więc siłą rzeczy bedzie musiał zapomnieć o cycku na kilka godzin. Choć jak go znam to nadrobi w nocy. Ale widzę że mleka mam już mniej.
Też nie chcę w tandemie i chciałabym, żeby sam się odstawił, podobno tak bywa jak sie karmi w ciąży, ale to jest taki cycoholik, że pewnie nic z tego 😄

Ja :( Już ledwo zipię. Młoda ciągnie w nocy co chwilę, a w dzień zaczęłam znów jej dawać, bo jak tak okropnie się czułam w czwartek, piątek i sobotę, a to był jedyny sposób na polezenie w spokoju. Jestem wymietolona, niewyspana. Ząb jeszcze jej idzie i w zasadzie nie wiem co robić. Leku przeciw mdłościom nie mogę brać przez kp właśnie też. Co prawda, ok się czulam dwa ostatnie dni, ale kto wie czy ten stan nie wroci.
Miałam plan całkiem odstawić w dzień, bo karmimy sie raz do drzemki i zamiast tego brać go na spacer, żeby spał w wózku, ale jestem mega zmęczona i jeszcze ostatnio nocki ciężkie, wiec drzemka to jedyny czas kiedy mogę się położyć razem z nim i odpocząć i ciagle odsuwam to w czasie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry