MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Czekamy na info i trzymamy kciuki mocnoCzekam na wizytę. Delikatna obsuwa.
Wszędzie pełno policji . Masakra... Ja biorę acard 75 na razie.
2 dni stresów mega mam. Mam nadzieję że dziś będzie ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy na info i trzymamy kciuki mocnoCzekam na wizytę. Delikatna obsuwa.
Wszędzie pełno policji . Masakra... Ja biorę acard 75 na razie.
2 dni stresów mega mam. Mam nadzieję że dziś będzie ok.
Przytyłam w 2 tygodnie 700 gram ... wcale nie mam apetytu.. .nie wiem co się dzieje ale mogę wcale nie jest . Dużo pije tylko.Mój mąż tez gotuje, jak ma wolne. A tak to wraca do domu codziennie o 18 to jednak za późno na gotowanie obiadu. Także ja jestem skazana na obiady hahajedynie w weekend mam wolne od gotowania a i to nie zawsze bo co druga sobotę mąż pracuje
![]()
To mi w 2 tygodnie przybyło 500g, tyle że ja czasem w nocy wstaje, staram się jesc owocami albo jogurta Ale to i tak więcejPrzytyłam w 2 tygodnie 700 gram ... wcale nie mam apetytu.. .nie wiem co się dzieje ale mogę wcale nie jest . Dużo pije tylko.
Mój mąż jest jedynakiem ale na szczęście właśnie nie jest wychuchany. Może dlatego że życie go zmusiło. Ale gotuje czasem lepiej odemnieAle niektóre macie luksusy z gotujacymi partneramimój kochany to taki mausinkowy wyrób wychuchany, że szczyt umiejętności to kanapka z serem i keczupem.... Dziś wizyta o 16.00 trzymajcie kciuki! Obym wreszcie miała kartę ciąży założona.
Oooo to się nie martwię. Też zjem jabłko czy ogórka ale bez szału... wczoraj parówkę na ciepło na kolacje... jak ja lubiłam parówki... a wczoraj niedokonczylam bo taka paskudnaTo mi w 2 tygodnie przybyło 500g, tyle że ja czasem w nocy wstaje, staram się jesc owocami albo jogurta Ale to i tak więcejale czytałam ze w pierwszym trymestrze do 3kg można przytyć i to normalne
Różnie pisze. Na jednych stronach ze do 2kg powinno się przytyć na innych ze 3kg w 1 trymestrze. Bo zaczęłam szukać bo się zmartwiłam że skoro ja już tyje to co będzie dalejOooo to się nie martwię. Też zjem jabłko czy ogórka ale bez szału... wczoraj parówkę na ciepło na kolacje... jak ja lubiłam parówki... a wczoraj niedokonczylam bo taka paskudna![]()
Różnie pisze. Na jednych stronach ze do 2kg powinno się przytyć na innych ze 3kg w 1 trymestrze. Bo zaczęłam szukać bo się zmartwiłam że skoro ja już tyje to co będzie dalej
Ja to w sumie normalne porcje jem. Nie więcej ani nie mniej. Ale gdzieś się może woda zbiera ? Bo dzidzius to jeszcze waży tyle co ni
To mój też był taki totalnie wychuchany, najmłodszy ze wszystkich dzieciaków, zawsze wszystko mu uchodziło na sucho, a teściowa z tych MEGA nadgorliwych, że kanapki do szkoły mu robiła jak jeszcze chodził do liceum. Śniadanka, obiadki z 2 dań i kolacje - zawsze podstawione pod nos, nawet wszystko pokrojoneAle niektóre macie luksusy z gotujacymi partneramimój kochany to taki mausinkowy wyrób wychuchany, że szczyt umiejętności to kanapka z serem i keczupem.... Dziś wizyta o 16.00 trzymajcie kciuki! Obym wreszcie miała kartę ciąży założona.