GustawKa
Zaciekawiona BB
Super! Duża beta! Ja dzień rpzed miesiączka miałam 116. Cieszę się Twoim szczęściem!Ja już mam wyniki bety. 240,603 dni przed miesiączką. Progesteron 33, ale ulga, myślałam, ze przy karmieniu będzie słabo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! Duża beta! Ja dzień rpzed miesiączka miałam 116. Cieszę się Twoim szczęściem!Ja już mam wyniki bety. 240,603 dni przed miesiączką. Progesteron 33, ale ulga, myślałam, ze przy karmieniu będzie słabo
U mnie pęcherzyk było widać dopiero w 5tc, a badanie było na dobrym sprzęcie. Co do wcześniejszych tygodni się nie wypowiem. Natomiast na usg w 5tc lekarze i tak niewiele mogą powiedzieć i zazwyczaj mało entuzjastycznie podchodzą do tego co widzą. Mówią, że jest, prawidłowo zagniezdzony i nic więcej powiedzieć nie mogą, trzeba czekać. „Przyjdzie pani za 2 tygodnie”. Przerabiałam to 2 razyDziewczyny. Jeszcze jedno pytanie. Czy naprawdę w 4 t i 1 d nie widać nawet pęcherzyka? Trochę zaczęłam się martwić... Czytam, że w 4 tyg powinno być już widać pęcherzyk.
Tak, mam synka, za pare dni kończy 14 miesięcyCiężko powiedzieć, według American Pregnancy Association to może być 5-6 tydzień. USG potwierdzi najlepiejtez masz maluszka w domu? Karmisz piersią?
moja pierwsza to 9,2 i po 72h miałam 51A ile wyszła Wam pierwsza beta? Ja mam 30 ale jestem 3 dni przed miesiączka. Chyba liczyłam na trochę więcej ale nie wiem czy nie przesunęła mi się owulacja.
Już myślałam ze tylko ja mam niskamoja pierwsza to 9,2 i po 72h miałam 51