Ovi
Początkująca w BB
hahahhaha, no i teraz i ja mam ochotę na zupkę chińskaJa z córką jadłam sporo słodyczy i tak zostało mi po ciąży ,a teraz nie mam zbytnio ochoty ,za to ostatnio zjadłam zupkę chińska ,bo nie mogłam się oprzeć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahhaha, no i teraz i ja mam ochotę na zupkę chińskaJa z córką jadłam sporo słodyczy i tak zostało mi po ciąży ,a teraz nie mam zbytnio ochoty ,za to ostatnio zjadłam zupkę chińska ,bo nie mogłam się oprzeć![]()
Dlatego my musimy poczekać z zakupem jeszcze trochę czasu. Bo będziemy zmieniać auto. A narazie nie wiemy jakie więc lepiej poczekać niż kupić a potem się glowic co dalej jakby nie pasowałPixel na bazie ma bardzo dobre oceny i jest super fotelikiem (najlżejszy w klasie), ale lubi być kapryśny jeśli chodzi o ustawienie w samochodzie, szczególnie jeśli macie Skodę albo BMW. Dlatego najpierw radziłabym przymierzyć i zmierzyć kąt, pod którym leżą plecki fotelika (jeśli dziecko będzie siedzieć zbyt pionowo, będzie mu opadać głowa co niestety nawet w najbezpieczniejszym foteliku może stanowić zagrożenie) - są specjalne aplikacje współpracujące z żyroskopem w telefonie i wam zmierzą co do stopnia. Brałabym, ale po zmierzeniu czy pasuje do auta, bo nie ma co inwestować, jeśli nie wiecie, czy będzie pasować![]()
Jeżeli ktoś ma zalecenie nie jeść. To wiadomo ze lepiej żeby nie jadł. Ale jeśli nie to. To uważam że wszystko w granicach można zjeśćHej dziewczyny, jak u Was z jedzeniem? Chodzi mi głównie o słodycze.. wiem, że powinno się ich unikać, ale czasem weźmie mnie taka ochota ze nie mogę się powstrzymać. Potem mam wyrzuty sumienia ze zjadłam. Co myślicie? Jecie słodycze czy całkowicie wyeliminowałyście?
Jem nie eliminuje,mam zawsze pod ręką bo prowadzę sieć sklepów spożywczychHej dziewczyny, jak u Was z jedzeniem? Chodzi mi głównie o słodycze.. wiem, że powinno się ich unikać, ale czasem weźmie mnie taka ochota ze nie mogę się powstrzymać. Potem mam wyrzuty sumienia ze zjadłam. Co myślicie? Jecie słodycze czy całkowicie wyeliminowałyście?
Nie chce zabrzmieć źle, oczywiście to nie przytyk czy cos ale ciekawość. Co na taką wagę mówi lekarz? Możesz w ciąży w ogóle przybierać? Masz cukrzycę lub io?W dniu przyjęcia miałam dokładnie wagę 99,600 po 5 dniach pobytu w szpitalu waga spadła do 93,200.
Ale pierwsze 3 dni byłam ja samych kroplówkach i ogromny odruch wymiotny na samą myśl o jedzeniu. Od piątku nadrabiam. Wczoraj byłam jak tornado żarłam dosłownie żarłam wszystko co mi wpadło pod rękę![]()
Nie boisz się przytyć? Pytam bo sama ważę troszkę więcej bo 79kg i lekarz kazał mi uważać na to co jem. Cukry to tylko zbędne kalorie więc mam zakazJem nie eliminuje,mam zawsze pod ręką bo prowadzę sieć sklepów spożywczych
Teraz np,jem budyń czekoladowy i zagryzam śliwkami w czekoladzie![]()
Ja tez mało nie ważę i lekarz nic nie mówił. Jedynie żeby nie jeść za dwóch a dla dwóch. Ale nic nie mówił że mam przytyć tyle i tyle albo ze wcale. Na odchudzanie czas przyjdzie po ciazyNie chce zabrzmieć źle, oczywiście to nie przytyk czy cos ale ciekawość. Co na taką wagę mówi lekarz? Możesz w ciąży w ogóle przybierać? Masz cukrzycę lub io?
Avionaut Pixel jest ok ma test plus i ocenę ADAC może niższa ,ale jest godny polecenia na osiem gwiazdekDziewczyny moje kochane, powiedzcie mi czy takie certyfikaty i atesty są w porządku? Bo widzę że się znacie a ja tak nie za bardzo
Dotyczy to fotelika z zestawu z wózkiem i jeśli spełnia normy to chyba można zainwestować czy lepiej szukać osobno?
Staram się unikać, na szczęście przed ciaza I tak nie byłam jakas slodyczowa i tak zostałoHej dziewczyny, jak u Was z jedzeniem? Chodzi mi głównie o słodycze.. wiem, że powinno się ich unikać, ale czasem weźmie mnie taka ochota ze nie mogę się powstrzymać. Potem mam wyrzuty sumienia ze zjadłam. Co myślicie? Jecie słodycze czy całkowicie wyeliminowałyście?
Jeśli chodzi o ocenę Adac to jest to niemiecka klasyfikacja oni mają oceny odwrotnieAvionaut Pixel jest ok ma test plus i ocenę ADAC może niższa ,ale jest godny polecenia na osiem gwiazdek