Paulina9303
Fanka BB :)
A co teraz ma powiedzieć jak już jest w ciążyNie chce zabrzmieć źle, oczywiście to nie przytyk czy cos ale ciekawość. Co na taką wagę mówi lekarz? Możesz w ciąży w ogóle przybierać? Masz cukrzycę lub io?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co teraz ma powiedzieć jak już jest w ciążyNie chce zabrzmieć źle, oczywiście to nie przytyk czy cos ale ciekawość. Co na taką wagę mówi lekarz? Możesz w ciąży w ogóle przybierać? Masz cukrzycę lub io?
A czego mam się bać?Nie boisz się przytyć? Pytam bo sama ważę troszkę więcej bo 79kg i lekarz kazał mi uważać na to co jem. Cukry to tylko zbędne kalorie więc mam zakaz![]()
Nie oprócz stwierdzonej kamicy nerkowej nie mam żadnych chorób.Nie chce zabrzmieć źle, oczywiście to nie przytyk czy cos ale ciekawość. Co na taką wagę mówi lekarz? Możesz w ciąży w ogóle przybierać? Masz cukrzycę lub io?
Jeśli chodzi o ocenę Adac to jest to niemiecka klasyfikacja oni mają oceny odwrotnie1 to najlepszy a 6 najgorsze
Ja jem 3 posiłki dziennie pije około 5l wody + herbata,kawa.Każda ciąża jest inna ja z synem przybralam 30 kg ponad a z córką 14 po czym zeszły w mgnieniu oka i miałam o 2 kg mniej niż przed . Teraz niby mam mdłości nie jem słodyczy zbytnio ,bo mnie odrzuca a waga poszła w góręczuje się opuchnięta taka na brzuchu mam 3 kg na plusie ,ale też tydzień temu wróciłam z wakacji i dopakowalam tam.
Dokładnie. Ja to samo mam zdanie.Ja jem 3 posiłki dziennie pije około 5l wody + herbata,kawa.
Mam swoje zachcianki i nie zamierzam z nich rezygnować bo kgmam ochotę na kebaba to go kupuje i jem,mam ochotę na pudlo lodów manhattan to kupuje i jem ile dam radę. Jem bo mam ochotę a nie bo jem za dwoje.
Nie dajmy się zwariować to ciąża i nie da się nie przytyć. Jeśli ktoś ma zakaz jedzenia słodyczy bo cukrzyca czy coś innego to ok. Ale nie jeść zeby mieć sylwetkę ?
To dla mnie trochę śmieszne odchudzać się w ciąży![]()
Ja wazę 76 i jem na to na co mam ochotę . Zreszta ciąża to stan kiedy można sobie pozwolić na ta większa ilość jedzeniaNie boisz się przytyć? Pytam bo sama ważę troszkę więcej bo 79kg i lekarz kazał mi uważać na to co jem. Cukry to tylko zbędne kalorie więc mam zakaz![]()
Ale może nie obzerac się pustymi kaloriami typu kebaby, lody, muffiny itdA co teraz ma powiedzieć jak już jest w ciążyteraz przeciez nie będzie się odchudzać
Dla mnie to smutne, że ktoś tak nie dba o zdrowie. Mając taka otyłość jesc aż tak niezdrowo? Lody do oporu, kebaby? Ciąża to nie wymówka. Kobiety zadbajcie o swoje zdrowie i ciało!Ja jem 3 posiłki dziennie pije około 5l wody + herbata,kawa.
Mam swoje zachcianki i nie zamierzam z nich rezygnować bo kgmam ochotę na kebaba to go kupuje i jem,mam ochotę na pudlo lodów manhattan to kupuje i jem ile dam radę. Jem bo mam ochotę a nie bo jem za dwoje.
Nie dajmy się zwariować to ciąża i nie da się nie przytyć. Jeśli ktoś ma zakaz jedzenia słodyczy bo cukrzyca czy coś innego to ok. Ale nie jeść zeby mieć sylwetkę ?
To dla mnie trochę śmieszne odchudzać się w ciąży![]()
U mnie nic a nic nie widac, ze jestem w ciazy.Z racji że to moja 5 ciąża (wywalczona) nie zwracam naprawdę na to uwagi,natomiast ostatnio jak byłam w sukience w pracy pytali się mnie czy oby napewno jest tam tylko 1 bo brzuch miałam jak w 8mc
,ale to chyba ta kiecka taki efekt daje