reklama

Lutowe mamy 2023

Mi się marzą placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, robiłam już dwa razy w ciągu dwóch tygodni ale dalej za mną chodzą 🤤

Oj tak 😍 też bym zjadła . I jeszcze kebaba ostrego 😍

W przedszkolu, więc siedlisko bakterii niestety. Dlatego od września kiedy zacz od się jesienna pogoda byłam pewna że pójdę na L4, jednak myślałam że może w sierpniu jeszcze sie uda popracować.
Moja dr wysłała mnie też szybko na l4. Powiedziała że na jakimś szkoleniu spotkała się z opinia że lekarze pielęgniarki farmaceuci nauczyciele powinni chodzic szybko na zwolnienie bo to grupa ryzyka . W pieszej i drugiej ciąży byłam od ok 3 miesiąca

reklama
Dziewczyny widzę, ze coś ciężko idzie nam organizacja wobec tego ja podjęłam kroki. Jestem za grupa na FB- stworzyłam taka. Jeśli któraś z was jest zainteresowana dołączeniem to proszę do mnie napisać na Messenger: Diana Sulska i dodam was do grupy.
Buziaki 🥰
Ok a czy ta grupa właśnie będzie tajna żeby nikt poza wysłaniem zaproszenia od ciebie nie mogl wysłać prośbę o dołączenie. Wtedy ty musisz wysłać sama zaproszenie do takiej grupy ,bo odwrotnie się nie da i jest problem z głowy ,bo inni nie będą wysyłać do ciebie prośby o dodanie .

reklama
Dziewczyny widzę, ze coś ciężko idzie nam organizacja wobec tego ja podjęłam kroki. Jestem za grupa na FB- stworzyłam taka. Jeśli któraś z was jest zainteresowana dołączeniem to proszę do mnie napisać na Messenger: Diana Sulska i dodam was do grupy.
Buziaki 🥰
Napisałam do Ciebie. To jest specjalnie konto założone dla forum tam. Magdalena Magda moja nazwa. A Ty masz w profilowym zdjęcie ze ślubu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry