Paulina9303
Fanka BB :)
Nie Trzeba, ale myślę że to spoko bo ona przychodzi, pomaga w karmieniu, mierzy i waży dzidzie. Nie trzeba koniecznie chodzić do lekarza w pierwszych tygodniach na kontrolę czy cośA to trzeba? Bo ja nie chce![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie Trzeba, ale myślę że to spoko bo ona przychodzi, pomaga w karmieniu, mierzy i waży dzidzie. Nie trzeba koniecznie chodzić do lekarza w pierwszych tygodniach na kontrolę czy cośA to trzeba? Bo ja nie chce![]()
A to ja nie potrzebujeNie Trzeba, ale myślę że to spoko bo ona przychodzi, pomaga w karmieniu, mierzy i waży dzidzie. Nie trzeba koniecznie chodzić do lekarza w pierwszych tygodniach na kontrolę czy coś
W życiu musisz tylko się wysr....ć i umrzeć, reszta możnaA to ja nie potrzebujejeszcze mi obca baba potrzebna jak będę się źle czuła po wszystkim. Myslalam ze to trzeba
![]()
No tyle to wiemW życiu musisz tylko się wysr....ć i umrzeć, reszta można![]()
Tak, ale ja mam z polecenia, mloda spoko dziewczyna.No tyle to wiema tak serio to bym się krępowała jakby mi ktoś obcy przychodził do domu i mnie sprawdzał bo to na tym polega, że ona uczy ale też sprawdza jak co się robi, plus wiadomo w domu bym musiała mieć porządek bo bym się ze wstydu spaliła żeby tak wpuścić kogoś. A Ty będziesz korzystać?
Pewnie, że tak. Tymbardziej że z tego co kojarzę to pisałaś że z takimi małymi dziećmi nie miałaś styczności? Ja miałam trochę więcej coś nie coś wiem a reszta przyjdzie z czasem samaTak, ale ja mam z polecenia, mloda spoko dziewczyna.
Wiesz one rozumieją ze po porodzie nie wszystko zawsze jest idealne, a z racji tego że nie mam tutaj mamy ani teściowej wole żeby mi ktoś pokazał conieco, zawsze lepiej kogoś mądrzejszego posłuchać
Zgłaszam sięZbieram liste osob na watek zamkniety:
Smolna
Guardianangel
MagdALenAx94
Madra inaczej - Ciebie nie umiem napisac
iza
natiii89
Pixi23
mary.m
LenkaW86
Osoby chetne kopiujcie TYLKO moj wpis, zeby byl porzadek
Ja też poproszęZbieram liste osob na watek zamkniety: