reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, ja wczoraj nad ranem miałam kłucia najprawdopodobiej w lewym jajniku i promieniowało mi do pleców, tak się wystraszyłam, potrwało to pare chwil, nic poza tym nie było, wieczorem delikatnie mnie jeszcze zakłulo, ale nie tak jak nad ranem. Byłam tydzien temu u lekarza to wszystko było ok z Dzidziulkiem.

Dziewczyny, ja wczoraj nad ranem miałam kłucia najprawdopodobiej w lewym jajniku i promieniowało mi do pleców, tak się wystraszyłam, potrwało to pare chwil, nic poza tym nie było, wieczorem delikatnie mnie jeszcze zakłulo, ale nie tak jak nad ranem. Byłam tydzien temu u lekarza to wszystko było ok z Dzidziulkiem.

Często taki ból się pojawią na początku. I to nic złego. Po prostu w środku wszystko musi się rozciągnąć jednak i się tak to odczuwa. Chyba że się będzie powtarzać często. I będą Ci jakieś inne ibajwy towarzyszyć. Tak to myślę że nie masz czym się martwić. Przy następnej wizycie możesz zgłosić lekarzowi

Dzięki :) Chodzę prywatnie do ginekologa, ale moja lekarz jest obecnie ma urlopie. Jutro jednak wybieram się do LuxMed po skierowanie na kolejne badania to wspomnę tej babce, zobaczymy co będzie mieć do powiedzenia w tym temacie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry