Kochajcie się póki dobrze się czujesz, bo potem może być różnieCzy Wasi partnerzy/mężowie też tak zwariowali? Mój narzeczony oszalałwczoraj to nawet stwierdził, że nie będziemy się kochać do momentu kiedy lekarz jasno nie powie, że możemy... ale nie mam zakazu
nie spodziewałam się, że taki będzie
![]()
reklama
Stawiam na skończone, czyli np. 6+1, na „nasze” to zaczęty siódmyDobra już chyba rozumiem. Dziękujęale teraz lepsze pytanie. Serduszko pojawią się między 6 a 8 tc, tylko czy te tygodnie są liczone tak ja my czy jak lekarz
?
Monika1994
Fanka BB :)
Ok, to już jestem bardziej uswiadomionaStawiam na skończone, czyli np. 6+1, na „nasze” to zaczęty siódmy![]()
GustawKa
Zaciekawiona BB
Kochana.! Trzymam kciuki.! Daj znać koniecznie po.Kto wizytuje jakoś niedługo? ❤ trzymajcie za mnie dziś kciuki o 17:30
@Monika1994 co u ciebie, wszystko ok?
GustawKa
Zaciekawiona BB
Ja też mam we wtorek. I bardzo się przejmuje czy coś będzie. Byłam w ten poniedziałek i nawet pęcherzyka nie było. Trzymam mocno kciuki.!!!trzymam mocno i czekam na wieścija mam wizytę we wtorek i zaczynam się trochę stresować już
![]()
Monika1994
Trzymam kciuki! Daj znać od razu!To zależy od człowieka, jak liczy.Lekarze liczą skończone tygodnie, więc według lekarza jesteś w 6 tygodniu + 2 dni. Aplikacje uznają te 2 dni za kolejny tydzień, więc wskazują na 7
Dziś moja pierwsza wizyta. Mam nadzieję na przynajmniej zarodek, serduszko może będzie, może nie![]()
Monika1994
Spokooojnie. Ja tak miałam 4 dni i od 4 dni spokój. Może też kilka dni będziesz miała ta wątpliwą przyjemność i koniecOnieeee zaczyna sięotworzyłam zmywarkę i tak mnie cofnęło że chyba juz nie dokończę tej kawy z rana
![]()
Dolatkaaaaa
Jak byłam u lekarza Wedlu OM był to 6 +0 ale z usg mówił ze ciąża jest mniejsza . Ja liczę tak jak mi pokazuje . Czyli jak jest 6+5 to nadal jest 6 tydzien . W 8 tyg idę na usg żeby zobaczyć bo bez sensu się stresować
reklama
GustawKa
Zaciekawiona BB
Lekarka powiedziała żeby się tym progesteronem nie przejmować, ale mam zakaz współżycia i jakiegokolwiek przemęczenia. Dobiło mnie to. Nie widać nawet pęcherzyka, a ja już mam leżeć i pachnieć. A to całe 9 miesięcy przede mna...Daj znać koniecznie po teleporadzie ❤