Dolatkaaaaa
Fanka BB :)
Ja 29, urodziny mam 11 lutego także jeszcze urodzę przed 30 a taki prezencik
. Dziś zaczęłam podobno 10 tydzień i pierwszy raz cały dzień mdłości i wymioty aż strach coś zjeść a taka głodna
muszę spróbować jakas kanapkę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie na kawę mam ochotę wielka ranoJak tak czasem czytam Wasze wpisy co wolno a co nie to się zastanawiam czy się z słoiku zabezpieczonym gazą nie zamknaćkawę ograniczyłam fakt bo potrafiłam wypić porzadne 3 parzuchy a teraz totalniy maks to dwie małe z ekspresu z kosmiczną ilością mleka. Herbata zielona w ciąży jest mniej porzadana niż kawa więc właśnie ja ostawiłam. Ale błagam wyjasnijcie mi co może być złego w surowej kalarepie
jak te nasze mamy nas zdrowe porodzily jak jadly praktycznie wszystko
luzu kobiety
![]()
Jasne, że wszędzie teraz sporo chemii dlatego nie warto też najtańszego badziewia kupować, czytać kraj pochodzenia i w ogole, ale bez popadania w paranojeWłaśnie na kawę mam ochotę wielka ranoale robię sobie taką słaba pol mleka daje ale chodzi o smak kawy. Szukałam z ciekawości o tej kalarepie to wręcz polecają jeść bo ma jakieś tam witaminy
wszystko jadły fakt. Ale teraz jedzenie a wtedy to duża przepaść tez, teraz to wszystko ma tyle chemii w sobie ze strach nawet pomyslec
Przed ciążą piłam z 6 czarnych dziennie, może więcej, teraz dwie słabsze rano. Po większej ilości jest mi niedobrze. Poprzednio tak samo było, potem odrzuciło od czarnej w ogóle i zaczęłam wtedy pic z mlekiem normalną (wcześniej tez przed z sojowym, ale w ciąży przełknąć nie mogłam). I taką mleczną piłam całą ciążę. Z synem też. Ja bez kawy jestem nieżywa, poza tym lubię ten smak, zobaczymy jak tym razem będzie.Właśnie na kawę mam ochotę wielka ranoale robię sobie taką słaba pol mleka daje ale chodzi o smak kawy. Szukałam z ciekawości o tej kalarepie to wręcz polecają jeść bo ma jakieś tam witaminy
wszystko jadły fakt. Ale teraz jedzenie a wtedy to duża przepaść tez, teraz to wszystko ma tyle chemii w sobie ze strach nawet pomyslec
Tak. Mimo ze jedna ciaza za mna hahaDziewczyny a jadłyście surową kalarepę? Czytałam w internetach że niby można ale potem czytałam że lepiej gotowaną. No tylko ze juz zjadłam pół surowej bo tak uwielbiam kalarepę no i się zaczęłam zastanawiać...
W ogóle to też tak macie że zanim coś zjecie to szybka obczajka w necie czy można czy tylko ja tak panikuje?![]()
Ja też mam urodziny w lutym, 6 luty więc jak wszystko będzie o czasie to będę rodzic już jako 30stka.Ja 29, urodziny mam 11 lutego także jeszcze urodzę przed 30 a taki prezencik. Dziś zaczęłam podobno 10 tydzień i pierwszy raz cały dzień mdłości i wymioty aż strach coś zjeść a taka głodna
muszę spróbować jakas kanapkę
Ja bede rodzic juz jako 30 juzJa też mam urodziny w lutym, 6 luty więc jak wszystko będzie o czasie to będę rodzic już jako 30stka.
Też mam tak z tą kawa że bez niej nie jestem w stanie rano funkcjonować. Kupiłam ostatnio bezkofeinowa i taką pije dwa x dziennie.
Mama mi obiecała swojskie malosolne jak wrócę z urlopu....Zjedz sobie kanapkę z serem i ogórkiem kiszonymmąż dziś kupił ogórki, pokroił mi jednego na 4 i podał na talerzyku jak deser
nie pamiętam kiedy ostatnio jedzenie zrobiło mi tak dobrze
![]()