PrzebijamSpoko mojej nie przebije nikt. Zachowala ciuszki po swoich dzieciach, wnukach czyli maja one 47 lat i mi je dawala, bo one takie pięknenie musze mowic jak one wygladaly.
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrzebijamSpoko mojej nie przebije nikt. Zachowala ciuszki po swoich dzieciach, wnukach czyli maja one 47 lat i mi je dawala, bo one takie pięknenie musze mowic jak one wygladaly.
![]()
No sporo taniej, ale ja już chciałabym taki na lata żeby na kolejne dzieci był, gdzie dokładnie osiedliscie, jeśli mogę wiedzieć. My na pięknej bawariiJa tez mieszkam w Niemczechale wózek planujemy kupić w Polsce bo wychodzi taniej
My się za używanym rozglądamy akurat. Taki nam wystarczyNo sporo taniej, ale ja już chciałabym taki na lata żeby na kolejne dzieci był, gdzie dokładnie osiedliscie, jeśli mogę wiedzieć. My na pięknej bawarii
O tak. Od początku tak mam.Nadszedł ten najgorszy moment, że jestem głodna i mam na COŚ ochotę ale nie wiem co to ma być![]()
Ja czasami. Ale teraz wieczorem to najgorsze. Chodzę. Szukam. Próbuję ale się nie zaspakajamO tak. Od początku tak mam.
Oj nie, najgorzej to jak są mdłości i zaczyna się czuć głódNadszedł ten najgorszy moment, że jestem głodna i mam na COŚ ochotę ale nie wiem co to ma być![]()
U mnie dziś totalnie odpuściły. Też się boję, że to po prostu sił nabiera i znów jak pier...., to nie będę w stanie nawet wody pić.Oj nie, najgorzej to jak są mdłości i zaczyna się czuć głódnie wiem czy jeść, czy zwymiotować... I boję się coś włożyć do buzi
ale zwykle jak zjem to przechodzi.
Ostatnio mam wrażenie że ogółem z mdłościami lepiej. Nie mam rano uczucia kaca, mdłości łapią że 2x dziennie a nie cały czas. Oby to nie była cisza przed burzą
A u Was już trochę lepiej w tym temacie?
Ja się zdrzemnęłam i obudziłam się z taka ochota na chińskie jedzenie ze musiałam zamówić ! Kurczak na chrupko w 5 smakach mniamNadszedł ten najgorszy moment, że jestem głodna i mam na COŚ ochotę ale nie wiem co to ma być![]()
Ja np dzisiaj rano zwymiotowałam przy myciu zębówOj nie, najgorzej to jak są mdłości i zaczyna się czuć głódnie wiem czy jeść, czy zwymiotować... I boję się coś włożyć do buzi
ale zwykle jak zjem to przechodzi.
Ostatnio mam wrażenie że ogółem z mdłościami lepiej. Nie mam rano uczucia kaca, mdłości łapią że 2x dziennie a nie cały czas. Oby to nie była cisza przed burzą
A u Was już trochę lepiej w tym temacie?