reklama

Chudzinka
Zaangażowana w BB
A jak mówimy o sutkach, to mam dość osobiste pytanie... Czy pojawia wam się jakaś taka tłustawa warstewka na nich? Taka raczej bezbarwna lub biaława? No nie idzie tego zmyć sama woda i mydłem i wytrzeć ręcznikiem 
 próbowałam wacikiem i płynem micelarnym ale mam tak wszystko nadwrażliwe że też nie daje rady
 próbowałam wacikiem i płynem micelarnym ale mam tak wszystko nadwrażliwe że też nie daje rady 

MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Nie mam czegoś takiegoA jak mówimy o sutkach, to mam dość osobiste pytanie... Czy pojawia wam się jakaś taka tłustawa warstewka na nich? Taka raczej bezbarwna lub biaława? No nie idzie tego zmyć sama woda i mydłem i wytrzeć ręcznikiempróbowałam wacikiem i płynem micelarnym ale mam tak wszystko nadwrażliwe że też nie daje rady

nie mam pojęcia
 nie mam pojęciaWęgiel aktywowany na pewno można brać, dużo pić (najlepiej naturalne elektrolity, czyli np woda z miodem i szczyptą soli)Dziewczyny pomóżcie proszę..jak mam poradzić sobie z biegunka?

Prawdopodobnie lecą Ci kropelki siary. To normalne, może tak byćA jak mówimy o sutkach, to mam dość osobiste pytanie... Czy pojawia wam się jakaś taka tłustawa warstewka na nich? Taka raczej bezbarwna lub biaława? No nie idzie tego zmyć sama woda i mydłem i wytrzeć ręcznikiempróbowałam wacikiem i płynem micelarnym ale mam tak wszystko nadwrażliwe że też nie daje rady

MaGdaLenAx94
Nie wiem czy nie powinnaś tego u lekarza zgłosić.A jak mówimy o sutkach, to mam dość osobiste pytanie... Czy pojawia wam się jakaś taka tłustawa warstewka na nich? Taka raczej bezbarwna lub biaława? No nie idzie tego zmyć sama woda i mydłem i wytrzeć ręcznikiempróbowałam wacikiem i płynem micelarnym ale mam tak wszystko nadwrażliwe że też nie daje rady

węgiel aktywny są też w sklepach nie razDziewczyny pomóżcie proszę..jak mam poradzić sobie z biegunka?

i jedzenie kleiki, chrupki kukurydziane coś co gęste ,dobre są Jagody ,marchewkaDziewczyny pomóżcie proszę..jak mam poradzić sobie z biegunka?

@Paulina9303  ja też polecam bebetto my mieliśmy Holand bardzo duża gondola córka długo jeździła w niej ,bo późno siedziała . My mieszkamy na wsi i amortyzacja mega. Teraz pewnie też będę szukać bebetto
A jeśli chodzi o mdłości to męczą mnie dalej szczególnie wieczorami i do tego mega wzdęcia aż w nocy się wybudzam . Dodatkowo czuje taki dziwny posmak w ustach i chyba od tego też mi nie dobrze .

A jeśli chodzi o mdłości to męczą mnie dalej szczególnie wieczorami i do tego mega wzdęcia aż w nocy się wybudzam . Dodatkowo czuje taki dziwny posmak w ustach i chyba od tego też mi nie dobrze .
Chudzinka
Zaangażowana w BB
Będę w przyszłym tygodniu to zapytam. Nie jest tego dużo, ale no... Zbiera się coś. Gorzej jak lekarz będzie chciał dotknąć - zagryze goNie wiem czy nie powinnaś tego u lekarza zgłosić.
 nienawidzę dotykać sutków, nawet mąż nie może
 nienawidzę dotykać sutków, nawet mąż nie może 

reklama

MaGdaLenAx94
Wyżej ktoś pisał że to normalne. Ja nie mam pojęcia. Nie mam jeszcze czegoś takiego a doświadczenie tez zeroweBędę w przyszłym tygodniu to zapytam. Nie jest tego dużo, ale no... Zbiera się coś. Gorzej jak lekarz będzie chciał dotknąć - zagryze gonienawidzę dotykać sutków, nawet mąż nie może

Domyślam się. Jak bardzo masz czułe. To się wcale nie dziwię