Dolatkaaaaa
Fanka BB :)
A ja mam pytanie . Ogólnie mało pije mleka . Ale wczoraj tak mnie naszło ze zrobiłam sobie na kolacje płatki z mlekiem i No mam takie gazy i takie dziwne uczucie w brzuchu … hmmm czy to możliwe ze w ciąży zaczęłam mieć nietolerancję laktozy ? Jak myślicie ? 

ale wiadomo będzie dziewczynka to będzie się kochać tak samo
 ale wiadomo będzie dziewczynka to będzie się kochać tak samo  
		 ja właśnie bym wolała dziewczynkę ale co będzie to wiadomo tak samo będę szczesliwa
 ja właśnie bym wolała dziewczynkę ale co będzie to wiadomo tak samo będę szczesliwa na internecie ten lekarz ma opinie bardzo średnie ze chamski ze docina itd (a ja raczej z tych wrażliwych na takie rzeczy
 na internecie ten lekarz ma opinie bardzo średnie ze chamski ze docina itd (a ja raczej z tych wrażliwych na takie rzeczy ) no i zdjec usg w ogole nie daje ale zobaczymy moja koleżanka jest w 8 miesiącu i chodzi do niego cała ciąże i zadowolona.. także planuje tak to rozegrać ze do niego na nfz rutynowo co 3/4 tygodnie i wtedy badania będę mieć za darmo a do pani ginekolog prywatnie raz na dwa miesiące na sama wizytę bo super lekarz i szkoda aż do niej nie chodzić wcale
) no i zdjec usg w ogole nie daje ale zobaczymy moja koleżanka jest w 8 miesiącu i chodzi do niego cała ciąże i zadowolona.. także planuje tak to rozegrać ze do niego na nfz rutynowo co 3/4 tygodnie i wtedy badania będę mieć za darmo a do pani ginekolog prywatnie raz na dwa miesiące na sama wizytę bo super lekarz i szkoda aż do niej nie chodzić wcale

gratulacje
 gratulacje 

ogólnie zapach samego gotowania mi przeszkadza, więc tylko i wyłącznie zostaje opcja kupowania jedzenia na wynos i jedzenia na zewnątrz
 ogólnie zapach samego gotowania mi przeszkadza, więc tylko i wyłącznie zostaje opcja kupowania jedzenia na wynos i jedzenia na zewnątrz