Paulina9303
Fanka BB :)
Aj No przecież te dzisiejsze fototapety to całkiem inna bajka niż te stareja chciałam tapetę ,ale mój nie chce nigdzie w domu,bo kojarzy mu się z dawnymi czasami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aj No przecież te dzisiejsze fototapety to całkiem inna bajka niż te stareja chciałam tapetę ,ale mój nie chce nigdzie w domu,bo kojarzy mu się z dawnymi czasami
O tak. Tylko ten ssak teraz awantury robi, gdy nie damJa dlatego chciałabym karmić znów kp ,bo jest to dla mnie mega wygodne
Też bym chciała, ale z nadzieją, że maluch nie bedzie takim cycoholikiem jak starszak (kp do roku i wystarczy) i że starszak wreszcie się odstawi.Ja dlatego chciałabym karmić znów kp ,bo jest to dla mnie mega wygodne
Huhu dobrze ze w tej kwestii ja mam więcej do powiedzenia w domu, mąż wykonuje, tylko że jemu zazwyczaj się moje pomysły podobają@Paulina9303 wiem ,ale on twierdzi ,że to później jak chcesz zmienić to trzeba zrywać później szorować a tak tylko malujesz nowy kolor . Mój to nawet półek na ścianach nie chce ,bo szkoda wiercić dziury
@domini82 @LenkaW86 Ile twój starszy ma? Ja karmiłam córkę 3 lata i 3 miesiące w sumie w teraz 7 czerwca zaczęłam odstawiać ,bo miałam tomografię z kontrastem i postanowiłam ,że później będę już twarda . I tak w nocy może raz mocniej płakała ,bo mocno spala więc jej dałam ,ale nie pamiętała nawet tego. Później jeszcze jeden dzień w nocy i koniec był . Mówiłam,że chore namalowałam czerwonym markerem kropki. Nie raz jeszcze się śmieje i pyta czy dam cycy ,czy jeszcze są chore
. Akurat dobrze ,że odstawiłam ,bo się dowiedziałam ,że w ciąży jestem pod koniec miesiąca
![]()
Starszy ma 8@Paulina9303 wiem ,ale on twierdzi ,że to później jak chcesz zmienić to trzeba zrywać później szorować a tak tylko malujesz nowy kolor . Mój to nawet półek na ścianach nie chce ,bo szkoda wiercić dziury
@domini82 @LenkaW86 Ile twój starszy ma? Ja karmiłam córkę 3 lata i 3 miesiące w sumie w teraz 7 czerwca zaczęłam odstawiać ,bo miałam tomografię z kontrastem i postanowiłam ,że później będę już twarda . I tak w nocy może raz mocniej płakała ,bo mocno spala więc jej dałam ,ale nie pamiętała nawet tego. Później jeszcze jeden dzień w nocy i koniec był . Mówiłam,że chore namalowałam czerwonym markerem kropki. Nie raz jeszcze się śmieje i pyta czy dam cycy ,czy jeszcze są chore
. Akurat dobrze ,że odstawiłam ,bo się dowiedziałam ,że w ciąży jestem pod koniec miesiąca
![]()
Huhu dobrze ze w tej kwestii ja mam więcej do powiedzenia w domu, mąż wykonuje, tylko że jemu zazwyczaj się moje pomysły podobają
Starszy ma 8Ale odstawilam go, gdy mial 10 miesięcy, na butli był. Wrocilam do pracy i musialam zrezygnować z kp. Poszlo gładko, żadnego wycia czy szukania. A młoda cycoholik. Do roku mialo być i co? Jajco
Za mala jest na tłumaczenie, że cycuszki śpią i dopiero wieczorem po kąpieli będzie mleko. Nie rozumie jeszcze, a zdanie: "mleczka teraz nie ma, będzie jak będziemy szly spać" tylko wpędza ją w rozpacz.
Dokladnie. Ile ja mowilam ze moje dziecko nie bedzie ze mna spac.Życie wszystko zweryfikuje![]()
moja tak samo miała . Podejrzewam,że gdyby nie to badanie to byśmy się karmily dalejStarszy ma 8Ale odstawilam go, gdy mial 10 miesięcy, na butli był. Wrocilam do pracy i musialam zrezygnować z kp. Poszlo gładko, żadnego wycia czy szukania. A młoda cycoholik. Do roku mialo być i co? Jajco
Za mala jest na tłumaczenie, że cycuszki śpią i dopiero wieczorem po kąpieli będzie mleko. Nie rozumie jeszcze, a zdanie: "mleczka teraz nie ma, będzie jak będziemy szly spać" tylko wpędza ją w rozpacz.