mary.m
Fanka BB :)
Mi niby ustawały, a wczoraj niespodziewanie zaliczyłam pierwsze wymioty i dziś rano znowuTrochę mnie martwi to że mdłości mi ustają. Prawie są zerowe w zasadzie. Znaczy się wiem że im dalej tym mniej ale jakoś mnie to martwi
Ogolnie to pewnie wszystko jest wporzadku a ja niepotrzebnie panikuje
 i czuje się okropnie od wczoraj, do tego zero apetytu
 i czuje się okropnie od wczoraj, do tego zero apetytu 

a wieczorem to już w ogóle masakra
 a wieczorem to już w ogóle masakra to nawet nie to ze mam jakaś niestrawność czy cos bo nic mnie nie boli ani nie dolega.. nie wiem czy fo kwestia tego ze jestem bardzo szczupła i drobna (41 kg) i może macica się powiększa ale no żeby na tym etapie już mieć brzuszek to chyba trochę przesada
 to nawet nie to ze mam jakaś niestrawność czy cos bo nic mnie nie boli ani nie dolega.. nie wiem czy fo kwestia tego ze jestem bardzo szczupła i drobna (41 kg) i może macica się powiększa ale no żeby na tym etapie już mieć brzuszek to chyba trochę przesada nawet rano jak się budzę to ten brzuch nie jest idealnie plaski tak jak miałam zawsze
nawet rano jak się budzę to ten brzuch nie jest idealnie plaski tak jak miałam zawsze

i że czują że będzie chłopak. Szczególnie internistka zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy mówiła że będzie syn,że tak "czuje"- mówię na nią moja szamanka
 i że czują że będzie chłopak. Szczególnie internistka zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy mówiła że będzie syn,że tak "czuje"- mówię na nią moja szamanka
 ️
️ 

Termin mam na 14 lutego
Termin mam na 14 lutego  Mam wielkiego stresa , jutro czeka mnie pobranie krwi na awidnosc toksoplazmozy, ponieważ wyszedł wynik pozytywny
 Mam wielkiego stresa , jutro czeka mnie pobranie krwi na awidnosc toksoplazmozy, ponieważ wyszedł wynik pozytywny  Nie wiem gdzie te paskudztwo złapałam, kolejną wizytę u ginekologa mam w czwartek, okaże się wszystko
 Nie wiem gdzie te paskudztwo złapałam, kolejną wizytę u ginekologa mam w czwartek, okaże się wszystko