MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Ja podobno promieniałam a w brzuchu dziewczynka byłatakże jak dla mnie wszystkie przewidywania to 50%. Komuś się sprawdzi, a komuś nie
![]()
Dokładnie. To są bardziej zabobony.
Często się sprawdzają. Ale nie zawsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja podobno promieniałam a w brzuchu dziewczynka byłatakże jak dla mnie wszystkie przewidywania to 50%. Komuś się sprawdzi, a komuś nie
![]()
Ja mam przeczucie i nadzieję, ze będzie dziewczynka (imię wymyślilam, pozostaje jeszcze tylko męża do niego przekonać). W poprzedniej ciąży na prenatalnych jak uslyszalam że dziewuszka, to od razu wiedziałam, ze to pomyłka i miałam rację - dwa tygodnie później nie było już wątpliwości że to CezaryA macie jakąś intuicję co do płci?
Ja zawsze chciałam dziewczynkę, objawy mam pół na pół, bo mdłości raczej lekkie, ostatnio się trochę nasiliły ale ochota na słodycze i pryszcz na pryszczu, gdzie nigdy nie miałam
Mimo wszystko jakieś mam przeczucie na chłopaka
Powinnam dowiedzieć się w przyszłym tygodniu, bo robiłam nifty, więc zobaczymy czy moja intuicja się sprawdzi![]()
Dlatego patrze na to z przymrożeniem oka. Będąc jutro na usg nawet nie będę pytać o pleć bo myślę że to za wcześnie zeby się nie nakręcać spytam 4.08 jak będę na prywatnej,tam jest lepszy sprzęt więc może doktorek coś wypatrzy ale też patrze na to jeszcze przez palce bo pewność dopiero będzie po porodzie 100 %Ja podobno promieniałam a w brzuchu dziewczynka byłatakże jak dla mnie wszystkie przewidywania to 50%. Komuś się sprawdzi, a komuś nie
![]()
Zazdroszczę bo ja nie mam żadnego przeczucia, z córkami miałam teraz nic. Ale wszyscy w rodzinie mówią że mój mąż woli córki więc przygotowuje się raczej na córkęJa mam przeczucie i nadzieję, ze będzie dziewczynka (imię wymyślilam, pozostaje jeszcze tylko męża do niego przekonać). W poprzedniej ciąży na prenatalnych jak uslyszalam że dziewuszka, to od razu wiedziałam, ze to pomyłka i miałam rację - dwa tygodnie później nie było już wątpliwości że to CezaryZgadzałoby się, bo wtedy od słodyczy mnie odrzuciło, brzuch miałam bardziej do przodu niż na boki, cerę ładną, ale ja w to nie wierzę, bardziej w intuicję. Oczywiście jak się okaże, ze teraz też chłopak, to będę się cieszyć równie mocno. Ale marzą mi się te sukieneczki i warkoczyki
![]()
Mi się wydaje, że dziewczyna. Poprzednio przeczucie mnie nie mylilo dwa razy.A macie jakąś intuicję co do płci?
Ja zawsze chciałam dziewczynkę, objawy mam pół na pół, bo mdłości raczej lekkie, ostatnio się trochę nasiliły ale ochota na słodycze i pryszcz na pryszczu, gdzie nigdy nie miałam
Mimo wszystko jakieś mam przeczucie na chłopaka
Powinnam dowiedzieć się w przyszłym tygodniu, bo robiłam nifty, więc zobaczymy czy moja intuicja się sprawdzi![]()
Mi się wydaje, że dziewczyna. Poprzednio przeczucie mnie nie mylilo dwa razy.
Ja na początku ciąży też byłam wysypana pryszczami i to nie tylko na twarzy,cały dekolt czasami coś na ramionach było teraz nie mam nic, no o miałam mega opryszczkę jak narazie tylko raz i oby więcej nieChciałabym mieć jakieś przeczuciejuż się mnie teściowa pytała czy czuje co będzie. A ja mówię że nie wiem
ona mowi ale ładnie wyglądasz to pewnie chłopak. A ja wiem czy tak ładnie jak mam pełno pryszczy
zresztą. To tak jak już mówiliśmy nie znaczy nic
Ja na początku ciąży też byłam wysypana pryszczami i to nie tylko na twarzy,cały dekolt czasami coś na ramionach było teraz nie mam nic, no o miałam mega opryszczkę jak narazie tylko raz i oby więcej nie
Hej! Ja jeszcze chcę być w grupie.Dziewczyny do jutra mozna sie zgłaszac na watek zamkniety
Smolna
Guardianangel
MagdALenAx94
мą∂яα ιиα¢zєנ
iza
natiii89
Pixi23
mary.m
LenkaW86
domini82
Paulina9303
lulilaj90
Moni91
Ania0
Katania
Logina
nd.natalia91
MoniqeOO
grope_
Julka92
Tuska2021
roxxi
Chudzinka
Msszczotka
Magsie
Fiołkowa85
Lisek88
Moniu1
Witam wszystkich serdecznie mam na imię Marzena mam 33 lata , jest to moja 3 ciąża z zaskoczeniaTermin mam na 14 lutego
Mam wielkiego stresa , jutro czek....