agu77
Fanka BB :)
Chociaż ja jeszcze trochę boje się mówić, ze rodzę w lutym, najpierw muszę zobaczyć coś na usg, bo póki co jest tylko betaMoja przyjaciółka jest z lutego, przeczuwam ten sam tekstze najlepsi rodzą się w lutym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chociaż ja jeszcze trochę boje się mówić, ze rodzę w lutym, najpierw muszę zobaczyć coś na usg, bo póki co jest tylko betaMoja przyjaciółka jest z lutego, przeczuwam ten sam tekstze najlepsi rodzą się w lutym
Zobaczysz, bądź dobrej myśliChociaż ja jeszcze trochę boje się mówić, ze rodzę w lutym, najpierw muszę zobaczyć coś na usg, bo póki co jest tylko beta![]()
U mnie rodzice i teściowie już wiedza, uznałam, że nawet jak coś pójdzie nie tak to im o tym powiem, więc bez różnicyZobaczysz, bądź dobrej myśli
Ja dopiero w połowie lipca zamierzam powiedzieć rodzinie o ciąży a przyjaciołom to jeszcze później![]()
U mnie rodzice i teściowie już wiedza, uznałam, że nawet jak coś pójdzie nie tak to im o tym powiem, więc bez różnicy![]()
mam córkę z lutego 16 MSC nie jest tak źleA ja jestem przerażona że na luty , syna mam z lipca i wydaje mi się ze tak łatwiej z wyprawka
myślę że masz rację ja też teraz czekam do minimum 10 tcPodziwiam. Ja jakos sie mega boje. Nikt nie wie oprócz męża az do serduszka. Ja bym jeszcze pozniej chciala mówić nawet w 12 tc ale mąż chce szybciej.
To już tak wcześnie trzeba zacząć?Zachęcona waszymi polecajkami zakupiłam dzisiaj ten krem Mustela przeciw rozstępomBędę testować
Ja też już się smaruje, wzdęty brzuch mam i jest tak napięty, że lepiej smarowac. Dodatkowo mam skłonność do rozstępów,To już tak wcześnie trzeba zacząć?![]()
To już tak wcześnie trzeba zacząć?![]()