agu77
Fanka BB :)
Tak, na szczęście dostałam od razu neoparin i jak pojawi się zarodek to ma dołączyć acardKurde no tak bliżej 8-9 , matematyka się kłania ja przez ciąże to trochę głupia się zrobiłamale dostałaś zastrzyki ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, na szczęście dostałam od razu neoparin i jak pojawi się zarodek to ma dołączyć acardKurde no tak bliżej 8-9 , matematyka się kłania ja przez ciąże to trochę głupia się zrobiłamale dostałaś zastrzyki ?
Ja wszędzie czytałam, ze 6 to gdzieś zarodek a koło 9 serduszko6-7 niby widać serduszko
Vita miner prenatalBierzecie jakieś witamy dla kobiet w ciąży?
jak pojawi się zarodek to acard ? Pierwsze słyszę , przepraszam Cb ale ja mam mutacje Pai homo i ja miałam już przy staraniach brać . Co lekarz to inaczejTak, na szczęście dostałam od razu neoparin i jak pojawi się zarodek to ma dołączyć acard![]()
Ja mam mutacje Leiden V w heterozygocie i konsultowałam u dwóch ginekologów, każdy mówił, że nie ma potrzeby u mnie brać podczas starańjak pojawi się zarodek to acard ? Pierwsze słyszę , przepraszam Cb ale ja mam mutacje Pai homo i ja miałam już przy staraniach brać . Co lekarz to inaczej
Ja również zaczęłam zażywać pueria unoBierzecie jakieś witamy dla kobiet w ciąży?