Blue1996
Fanka BB :)
ja sugerowałam się opiniami na stronie Pana Tabletki i postawiłam na Puerię UnoDziewczyny na jakie witaminy zdecydowałyście się w ciąży?
Ja kupiłam Pregna Plus, moja lekarka twierdzi, że są ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sugerowałam się opiniami na stronie Pana Tabletki i postawiłam na Puerię UnoDziewczyny na jakie witaminy zdecydowałyście się w ciąży?
Ja biorę pregna start - tak brałam w pierwszej ciąży i tak w drugiej od drugiego trymestru będę brać femibion 2Dziewczyny na jakie witaminy zdecydowałyście się w ciąży?
Ja biore mama dha premiumna w pierwszej bralam femibion. W sumie nie wiem ktore lepsze.Dziewczyny na jakie witaminy zdecydowałyście się w ciąży?
ja też przeczuwam że będę na heparynie.. 2 ciążę już na niej byłam w pierwszej kupowałam 100% płatnie a w drugiej ginka jakoś przepisy obeszła i miałam refundowaną .. może i teraz nam się udaHej! Robiłam bete 29.05 i wyszło 24, 31.05 i wyszło prawie 100. Potem zaczęłam plamić, myślałam że wszystko stracone, to już nie robiłam, ale od piątku ustało. Dzisiaj zrobiłam bete wyszło prawie 900progesteron 18, biorę duphaston. Wizytę mam w piątek. Pewnie nic szczególnego nie będzie widać, ale nie wiem, czy nie będę potrzebować heparyny. Wolałabym tego uniknąć, bo boję się kłucia i kosztów, no ale jak będzie trzeba to trzeba. Też PAI wyszło mi dodatnie. Na razie od listopada biorę metformine 1500, polocard 150 i Wit d 4000. I inofem. Witamin jeszcze nie wybrałam, ale wkrótce trzeba będzie pomyśleć.