nindziaa
Moderator
Wiem, tylko ja właśnie kocham te rolki z surowa rybaSushi można jeśli ryba jest poddana obróbce termicznej, planuje jeść rolki z pieczonym łososiem
Ale ja kochaaaam sery pleśniowe![]()
Pieczone to dla mnie nie jest sushi …
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, tylko ja właśnie kocham te rolki z surowa rybaSushi można jeśli ryba jest poddana obróbce termicznej, planuje jeść rolki z pieczonym łososiem
Ale ja kochaaaam sery pleśniowe![]()
On w ogóle jest specyficzny, muszę mu zawsze sto pytań zadawać bo inaczej mało mówi i trzeba się domyślaćO a to też dziwne, ja zawsze dostawałam zdjęcia razem z pełnym opisemNo ale skoro lekarz nie mówił ze coś jest nie tak to na pewno wszystko jest dobrze, No stress!
może ma po prostu jakies swoje nazewnictwo
![]()
No nie, dla mnie sushi musi być surowe, pieczone to nie to samoJa przez pół poprzedniej ciąży wcinałam sushi bo miałam taką ochotę. Po prostu wszystko zamawiałam pieczone![]()
Aaa chyba że…. Ja akurat lubię każdeWiem, tylko ja właśnie kocham te rolki z surowa ryba
Pieczone to dla mnie nie jest sushi …![]()
Popieram, są badania, że podczas przedwczesnego słuchania bicia serduszka może doprowadzić do przegrzania się fasolki, co zwiększa ryzyko poronienia. Dopiero koło 10tc można ma chwileczkę puścić bicie serduszkaLekarze raczej nie puszczają na początku bicia serca , bo to za dużo i niezbyt wskazane przy takim okruszku. Mi nawet lekarka mówiła , że to tętno a nie bicie serca![]()
Ufam mu dlatego nie stresuję się tym tylko tak zastanawiam. Wtedy było 6 tygodni i 5 dni a jak będę następnym razem 6 lipca to wychodzi na 11 tydzień i kilka dni.Musisz komuś zaufać, jak nie powiedział ze cos jest nie tak.
Wiem, ze łatwo jest mówić ale staraj sie myśleć pozytywnie bo stres nie jest dla nas dobrym sprzymierzeńcem, na pewno wszystko jest dobrze i będzie trzymam kciuki!
za ile kolejna wizyta, który to wtedy będzie tydzien ?
Dokładnie takDziewczyny a kiedy się robi pierwsze prenatalne? Między 11 a 13 tak?
Ok czyli po prostu ruch zarodka. To by miało też sens!Wydaje mi się, że to drżenie zarodka to normalne ruchy, bo kiedyś o tym czytałam - są one mimowolne i niezależne ze względu na kształtujacy się układ nerwowy fasolki i nie ma czym się martwić![]()