Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku nie strasz bo ja przy bladziochu miałam betę 14Wow jaki wynik. Ja w poprzedniej ciąży przy takim bladziochu to miałam ledwo 50No ale może dlatego też się nie utrzymała
A ja z 60 chyba i tez bylo ok! Nie ma regulyWow jaki wynik. Ja w poprzedniej ciąży przy takim bladziochu to miałam ledwo 50No ale może dlatego też się nie utrzymała
Też mam Gabrysia mój ma 12 latMam syna Gabriela 8 lat
Ooo moja córcia też KorneliaTeż mam Gabrysia mój ma 12 lata teraz mąż chce Marcysia (Marcela) to będzie Gabryś, Marcyśi Nina Nela(Kornelia). A do zestawu w prezencie powinnam dostać kaftan bezpieczeństwa
moje dzieci są baaaardzo żywiołowe. .
Co do bólu to mnie boli przeważnie wieczorem tak jakbym skurcz miała ale to pewnie z przemęczenia bo ja jak rano wstaje to wieczorem siądę...![]()
Dokładnie o tym pisałam, byłam niedawno świadkiem absurdalnej sytuacji.No niestety stres niesamowity jest w niektórych sytuacjach. Zwłaszcza, jak przychodzi klientka i wrzeszczy na Ciebie, że wszystkie kosmetyki pootwierane a ona chce już natychmiast nieotwarty i w ogóle jak my dbamy o klienta skoro nie pilnujemy takich rzeczy... Po pierwsze to klientki wiecznie otwierają wszystko, bo przecież tester nie wystarczy, a po my jesteśmy na zmianie we dwie. Jedna obsługuje kasę więc nawet nie może iść do kolorówki, bo musi być z przodu sklepu. A druga lata między sklepem a magazynem i nie ma czasu każdej klientce na ręce patrzeć![]()
Ja teraz też gdy pierwszy raz robiłam betę to wyszło 14Jejku nie strasz bo ja przy bladziochu miałam betę 14i chociaż przyrost był to się stresuje czy dalej przyrasta. W środę mam gina i chyba tego dnia jeszcze zbadam