Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i są przypadki gdzie przy 1500 nie ma a na następny dzień jest ale podobno nie najlepsze USG ma więc czekam na poniedziałekWiem, rozumiem tylko przy becie ponad 1000 to już powinien być pęcherzyk w macicy widoczny. Ale dużo zależy też od sprzętu, także trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!![]()
My jedziemy za dwa tygodnie do mojej rodziny. Boję się, że moja mama po mnie pozna, ona ma jakiś radarByliśmy u rodziców. Mama stwierdziła, że przytyłam i pytała ile wazęJuż się bałam, że zapyta czy nie jestem przypadkiem w ciąży, ale na szczęście nie zapytała
Uff, chcemy dopiero w połowie lipca powiedzieć
Ale wydaje mi się, że ona coś przeczuwa
![]()
Zgrałyśmy się, my mamy pierwszą rocznicę za 8 dniMy jedziemy za dwa tygodnie do mojej rodziny. Boję się, że moja mama po mnie pozna, ona ma jakiś radara akurat będzie nasza 1 rocznica ślubu i pewnie jakiś szampan albo wino mama zaproponuje z tej okazji
![]()
Spray tantum v.erde forteDziewczyny byl temat tutaj co mozna na gardlo i przeziebienie wrazie co w ciąży. Nie dokopie się juz do tego. Powiecie co stosowałyście (cos gardlo mnie zaczyna) mam *spam* jakis w domu, a jakis spray cos ? Lub cokolwiek innego
Na gardło fiorda i płukanie woda z soląSpray tantum v.erde forte
Fa ringosept tabletki
Zdrówka!
Spray tantum v.erde forte
Fa ringosept tabletki
Zdrówka!