Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaczynam plamić dziewczyny... Pewnie @ zaraz przyjdzie więc bardzo szybko się pożegnamy![]()
to ja tak miałam kochana w dniu @ , masz duphaston ?Dzisiaj powinnam dostać![]()
a to rozumiem , zbadaj jutro prog jaki masz i napisz do lekarza jeśli masz taką możliwość . Czy wsiąść ten duphaston .Mam w domu z poprzedniej ciąży. Ale nie wiem czy brać, bo właśnie przy przejściu z luteiny na duphaston poroniłam poprzednio
HejCześć dziewczyny,
Postanowiłam do Was dołączyć, bo z USG mam termin na 30.01, więc równie dobrze to może być luty.
To jest moja 4 ciąża, ale tylko jedna zakończyła się powodzeniem, po krótce:
Grudzień 2017- poronienie w 5 tygodniu, zabieg łyżeczkowania
Lipiec 2019 - narodziny zdrowej córeczki
Kwiecień 2022 - poronienie zatrzymane w 8 tygodniu, zabieg łyżeczkowania
Maj 2023 - 2 kreski na teście
Mam 36 lat, cykle mam bardzo długie i nieregularne, dlatego opieram się bardziej na wynikach z USG.
Wizytę miałam w środę 14.06, serce bije, 11mm maleństwa.
Trzymam kciuki za powodzenie naszych ciąż
Cześć dziewczyny,
Postanowiłam do Was dołączyć, bo z USG mam termin na 30.01, więc równie dobrze to może być luty.
To jest moja 4 ciąża, ale tylko jedna zakończyła się powodzeniem, po krótce:
Grudzień 2017- poronienie w 5 tygodniu, zabieg łyżeczkowania
Lipiec 2019 - narodziny zdrowej córeczki
Kwiecień 2022 - poronienie zatrzymane w 8 tygodniu, zabieg łyżeczkowania
Maj 2023 - 2 kreski na teście
Mam 36 lat, cykle mam bardzo długie i nieregularne, dlatego opieram się bardziej na wynikach z USG.
Wizytę miałam w środę 14.06, serce bije, 11mm maleństwa.
Trzymam kciuki za powodzenie naszych ciąż
Trzymaj sięZaczynam plamić dziewczyny... Pewnie @ zaraz przyjdzie więc bardzo szybko się pożegnamy![]()