nindziaa
Moderator
Nie jaCiekawe Ile osób urodzi 29 lutego![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie jaCiekawe Ile osób urodzi 29 lutego![]()
ja też mam dzieci w takim wieku i też zaczęłam studiaTez jestem w podobnej sytuacji. Mam 13 łatkę i 11 latka. Prace, zaczelam studia a tu bach... 2 kreseczki. Ale mega się cieszę. Zrobilam 6 testów bo nie wierzyłam. Kreski były bladziutkie. Beta potwiedzila. A boje się jeszcze bardziej. Będzie obrot o 360 stopni.
Dziewczyny ten luty to bardzo dobry termin, akurat przez czas połogu posiedzimy w domu a jak już oswoimy się z nową sytuacją i dojdziemy do siebie to będzie już wiosna![]()
Ja tez z listopadaJa bardzo chciałam luty bo sama jestem z lutegoa córka z listopada tak jak stary więc no. Musi być równy podział
Ja jestem z marca więc w sumie będę mogła powiedzieć że zdążyłam drugie urodzić przed 39Ja bardzo chciałam luty bo sama jestem z lutegoa córka z listopada tak jak stary więc no. Musi być równy podział
Ja bardzo chciałam luty bo sama jestem z lutegoa córka z listopada tak jak stary więc no. Musi być równy podział