reklama

Lutowe mamy 2024

A mam pytanie razygnujecie z jakis aktywnosci fizyczynych ze wzgledu na ciaze? Silownia, basen, zumba? Ja w koncu ostatnio sie zmobilizowalam i zaczelam chodzic na zajecia i sie zastanawiaaam czy kontynuaowac, bo w ostatniej ciazy mialam krwiaka i zalecany oszczedny tryb zycia a w tej w sumie jeszcze nie wiem czy warto dmuchac na zimne czy to nie ma znaczenia:-)
Wczoraj na wizycie ginekolog mi powiedziała, że mogę ćwiczyć ale wszystko w granicach rozsądku, z głową. Ja akurat chodzę na pilates i stretching więc ciężarów nie noszę :) dopóki będę miała siłę to będę uczęszczać

reklama
Kurczę, dostałam od mamy taką piękną letnią kieckę. I teraz jest już totalnie na styk, taka akurat. Mam nadzieję, że się szybko nie poszerzę i ponoszę jeszcze latem 🤣🤣 Mama oczywiście jeszcze nie wie o ciąży

No właśnie, wiesz co ja myślałam, że to jakiś mój wymysł bo chyba nie idzie tak szybko spuchnąć. Ale od paru dni co nie zakładam jest jakieś opięte 🤯 Czyli nie zwariowałam?
Nie zwariowałaś :D ja po tym trochę się domyślałam w zeszłym tygodniu, że coś może być na rzeczy, bo po każdym jedzeniu miałam mega wzdęcia, a ten problem normalnie nigdy mnie nie spotyka :D

A mam pytanie razygnujecie z jakis aktywnosci fizyczynych ze wzgledu na ciaze? Silownia, basen, zumba? Ja w koncu ostatnio sie zmobilizowalam i zaczelam chodzic na zajecia i sie zastanawiaaam czy kontynuaowac, bo w ostatniej ciazy mialam krwiaka i zalecany oszczedny tryb zycia a w tej w sumie jeszcze nie wiem czy warto dmuchac na zimne czy to nie ma znaczenia:-)
Ja latam za moją córeczką i nosić tego kluseczka też trzeba od czasu do czasu (10kg) 😅 zamierzam ćwiczyć jogę od drugiego trymestru, bo w poprzedniej ciąży dużo mi to pomogło 🙂

No właśnie, wiesz co ja myślałam, że to jakiś mój wymysł bo chyba nie idzie tak szybko spuchnąć. Ale od paru dni co nie zakładam jest jakieś opięte 🤯 Czyli nie zwariowałam?
ja też taka jakby wzdęta chodzę więc coś jest na rzeczy.. kurde a ja 23 jadę na Chorwacje już kupiłam takie piękne kostiumy a jak będę miała brzuch jak balon to cały urok pryśnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry