agu77
Fanka BB :)
Hahaha coś w tym jestA ja przerwy nie miałam ale pierwszy raz w życiu zatestowalam na początku miesiąca - biało i w tym samym miesiącu na koniec - krechyTakże nie ważne jak zaczynasz ważne jak konczysz Haha
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha coś w tym jestA ja przerwy nie miałam ale pierwszy raz w życiu zatestowalam na początku miesiąca - biało i w tym samym miesiącu na koniec - krechyTakże nie ważne jak zaczynasz ważne jak konczysz Haha
![]()
U mnie chyba pomogło, że mąż poszedł do dobrego diabetologa i cukry znacznie ogarnął. Bo dostał receptę na sensor i dużo bardziej pilnuje pomiarówJa miovelie pro zaczęłam stosowac i od razu dwie krechyNie wiem czy to przypadek czy nie ale fakt faktem nie musiałam się odcinać żeby zajść
![]()
dziękujęTrzymam kciuki za wizytę!O której masz?
Dla mnie właśnie też było za dużo. Za bardzo sie fiksowałam. Już dawno pousuwałam wszelkie aplikacje typu flo, przestałam pilnować owulacji i robiłam wszystko intuicyjnie a forum niestety ciagle mnie skupiało na myśleniu o ciąży![]()
Ja miovelie pro zaczęłam stosowac i od razu dwie krechyNie wiem czy to przypadek czy nie ale fakt faktem nie musiałam się odcinać żeby zajść
![]()
Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie na USG (niestety mój lekarz nie ma i muszę jeździć do innej przychodni) i myślałam że będzie kazał czekać jeszcze ze dwa tygodnie, ale powiedział żeby zrobić jak najszybciej. Czekam jeszcze na wyniki dzisiejszej bety i mniej więcej sobie wyliczę kiedy iść na to USG żeby w ogóle coś było widaćOczywiście zwolnienie dostałam, luteinę pod język i mam się oszczędzać. Pocieszył mnie, że tym razem na pewno wszystko się uda i dzidzia urodzi się zdrowa
![]()
Dziewczyny powiedzcie mi co bierzecie i jakie (witaminy/kwas)? Są dziewczyny, którym lekarz do 3 miesiąca nie kazał brać nic ?