Kitsune
Moderator
Ja biorę MamaDHA Premium + i lekarz powiedział, że jak najbardziej są okejDziewczyny powiedzcie mi co bierzecie i jakie (witaminy/kwas)? Są dziewczyny, którym lekarz do 3 miesiąca nie kazał brać nic ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę MamaDHA Premium + i lekarz powiedział, że jak najbardziej są okejDziewczyny powiedzcie mi co bierzecie i jakie (witaminy/kwas)? Są dziewczyny, którym lekarz do 3 miesiąca nie kazał brać nic ?
Ja biorę MamaDHA Premium + i lekarz powiedział, że jak najbardziej są okej
Mi wczoraj kazał brać witaminy dla kobiet w ciąży. Kupiłam prenatal unoDziewczyny powiedzcie mi co bierzecie i jakie (witaminy/kwas)? Są dziewczyny, którym lekarz do 3 miesiąca nie kazał brać nic ?
Też te biorę. W pierwszej ciazy brałam pregnę bodajże, ale strasznie mnie po nich mdliłoJa biorę MamaDHA Premium + i lekarz powiedział, że jak najbardziej są okej
Ja biorę Vitaminer PrenatalDziewczyny powiedzcie mi co bierzecie i jakie (witaminy/kwas)? Są dziewczyny, którym lekarz do 3 miesiąca nie kazał brać nic ?
Dziewczyny powiedzcie mi co bierzecie i jakie (witaminy/kwas)? Są dziewczyny, którym lekarz do 3 miesiąca nie kazał brać nic ?
Pregna PlusDziewczyny powiedzcie mi co bierzecie i jakie (witaminy/kwas)? Są dziewczyny, którym lekarz do 3 miesiąca nie kazał brać nic ?
Mi zalecił od razu Pueria UnoDziewczyny powiedzcie mi co bierzecie i jakie (witaminy/kwas)? Są dziewczyny, którym lekarz do 3 miesiąca nie kazał brać nic ?
Taaaak! Dokładnie tak mam.Dziewczyny czy macie tak, że piersi was bolą z rożnym nasileniem?
Na przykład jednego dnia mocno czujecie, następnego mniej. Ja już schizuję, piersi niby bolą ale jakby mniej. Mogłam się już przyzwyczaić, że mniej odczuwam czy to zwiastuje coś złego?