nindziaa
Moderator
No ja cały czas macham te cycki, sprawdzam czy na pewno dalej je czuć czy przypadkiem nie przeszły objawy ciążowe. To już paranoja powoliTaaaak! Dokładnie tak mam.
Tez się boję co to znaczy. Raz mniej bolą a raz bardziej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja cały czas macham te cycki, sprawdzam czy na pewno dalej je czuć czy przypadkiem nie przeszły objawy ciążowe. To już paranoja powoliTaaaak! Dokładnie tak mam.
macam*No ja cały czas macham te cycki, sprawdzam czy na pewno dalej je czuć czy przypadkiem nie przeszły objawy ciążowe. To już paranoja powoli![]()
Dziewczyny czy macie tak, że piersi was bolą z rożnym nasileniem?
Na przykład jednego dnia mocno czujecie, następnego mniej. Ja już schizuję, piersi niby bolą ale jakby mniej. Mogłam się już przyzwyczaić, że mniej odczuwam czy to zwiastuje coś złego?
U mnie identycznieNo ja cały czas macham te cycki, sprawdzam czy na pewno dalej je czuć czy przypadkiem nie przeszły objawy ciążowe. To już paranoja powoli![]()
Taaaak! Dokładnie tak mam.
tam samo, raz bardziej raz mniej. Czasami od rana jakby nie bolaly a wieczorem że zdwojoną siłą. Nie wiem od czego to zależy ale chyba tak ma być.. Podobnie mam z bólem brzucha. Czasami nie boli wcale a czasami mam takie uczucie jakbym zaraz miała dostać okres... Trwa to kilka sekund ale intensywnie, czasami rano czasami wieczorem, też różnie.Dziewczyny czy macie tak, że piersi was bolą z rożnym nasileniem?
Na przykład jednego dnia mocno czujecie, następnego mniej. Ja już schizuję, piersi niby bolą ale jakby mniej. Mogłam się już przyzwyczaić, że mniej odczuwam czy to zwiastuje coś złego?
Ja bym poszłaHejo, ja dziś dobrze spałamdzieci obudziły się dopiero o 7 więc nie było problemu z nocnym wstawaniem. Dziewczyny zastanawiam się czy jest sens pójść dziś do ginekologa? Złapałam na NFZ wizytę u fajnej Pani doktor , ale czy myślicie , że w jeden dzień by się coś zmieniło? Czy lepiej poczekać ten tydzień przynajmniej?
Tak, nie martwię się tym, bo w pierwszej ciąży miałam tak samo, a później przestały po prostu bolećDziewczyny czy macie tak, że piersi was bolą z rożnym nasileniem?
Ja czekam jak na szpilkach do 29 czerwca bo nawet jeszcze nie widziałam zarodkaJak juz po usg itp u lekarza wszystko dobrze to nie martwcie się! Moze objawów nie byc juz nawet a wszystko będzie dobrze![]()
Już coraz bliżej więc niedługo zobaczysz swoją fasolkęJa czekam jak na szpilkach do 29 czerwca bo nawet jeszcze nie widziałam zarodka![]()