Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie wiedzą bo jestem na zwolnieniuMówiłyście już w pracy czy jeszcze czekacie?
ja jeszcze nie mówiłam, pracuje cały czas. Planuje powiedzieć dopiero ok 12 tygodniaMówiłyście już w pracy czy jeszcze czekacie?
Jeszcze nie mówiłam. Tak na prawdę to oprócz narzeczonego to nikt nie wie. Jeszcze sama w to nie dowierzam. Kolejną wizytę mam na początku lipca, więc może po niej powiem, ewentualnie po prenatalnych.Mówiłyście już w pracy czy jeszcze czekacie?
Powiedziałam wczoraj, bo wiedziałam że będę na zwolnieniuMówiłyście już w pracy czy jeszcze czekacie?
Jeszcze nie mówiłam. Tak na prawdę to oprócz narzeczonego to nikt nie wie. Jeszcze sama w to nie dowierzam. Kolejną wizytę mam na początku lipca, więc może po niej powiem, ewentualnie po prenatalnych.![]()
Jeszcze nie mówiłam. Tak na prawdę to oprócz narzeczonego to nikt nie wie. Jeszcze sama w to nie dowierzam. Kolejną wizytę mam na początku lipca, więc może po niej powiem, ewentualnie po prenatalnych.![]()