• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja dziś miałam zamiar zjeść jajka ze szpinakiem ale mama mówi przecież nie możesz szpinaku 😐
Nie wiem czy Wam pisałam ale krótko po teście mąż mówi ja i mama zaopiekujemy się Wami - masz przejeb@ne.
I tak mnie pilnują 😅
Myślę że jednorazowo te szczawiany by nie zaszkodziły ale...

Ja dziś miałam zamiar zjeść jajka ze szpinakiem ale mama mówi przecież nie możesz szpinaku 😐
Nie wiem czy Wam pisałam ale krótko po teście mąż mówi ja i mama zaopiekujemy się Wami - masz przejeb@ne.
I tak mnie pilnują 😅

Dlaczego nie mozna szpinaku ?
Ja jem ostatnio często ze śmietana albo z pene albo w innych kombinacjach

I tak mnie pilnują 😅
Ej! Przecież szpinak jest doskonałym źródłem kwasu foliowego i żelaza 😂 Bez jaj! Jedz na zdrowie!

I tak mnie pilnują 😅
Właśnie robię zupę ze szpinakiem.... Skąd taki pomysł że go nie wolno ?

Jeśli można mieć jedną jedyną radę to moja by była: nie kierować się radami starszych pokoleń... Ich wiedza na ogół zatrzymała się 25 lat temu i no cóż. Jest mocno nieaktualna . Ja się nasłuchałam... Że nie mogę jest truskawek, kapusty pomidorów (?!) Przy kp... Masakra 🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry