Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana, możesz mnie wpisać na usg 27.06, zapisałam się prywatnie jednak do 4.7 nie chce mi się czekaćCzy któraś nie jest jeszcze wpisana w kalendarz?
Jak piszecie o swoich wizytach, to ja co chwilę nie cofam się na pierwszą stronę, żeby sprawdzić czy zapisane - jest już na trochę i dodawajcie w wiadomościach "proszę o wpisanie", bo mi to dużo ulatwi![]()
W pierwszej ciąży miałam cały czas plamienia od początku do ok 20 TC.Dziewczyny ja się dzisiaj obudziłam z plamieniem.. W poniedziałek byłam na wizycie i wszyskto ok, serduszko było... Dziś jakieś dziwne plamienie. Teraz jakby coraz słabsze ale jednak. Czy któraś z was miała takie epizody? Dzisiaj 7+0
te oryginalne są z surowego mlekaNie można ? Ja bym zjadłaogólnie wszystko oprócz surowego mięsa i ryby jem i jadłam podczas każdej ciąży. A , że cynamon to pierwsze słyszę
![]()
wiaodmo co było przyczyną?W pierwszej ciąży miałam cały czas plamienia od początku do ok 20 TC.
Wybacz, ja nie będę zbyt delikatna. Każde plamienie trzeba skonsultować. U mnie niestety w tym samym tygodniu to zwiastowało poronienie.Dziewczyny ja się dzisiaj obudziłam z plamieniem.. W poniedziałek byłam na wizycie i wszyskto ok, serduszko było... Dziś jakieś dziwne plamienie. Teraz jakby coraz słabsze ale jednak. Czy któraś z was miała takie epizody? Dzisiaj 7+0
Tak miałam blisko szyjki ulokowane łożysko. Jak w miarę wzrostu przesuwało się to plamienia później ustąpiły. Ale z początku to nawet było krwawienie. Brałam duphaston i luteinę i miałam się oszczędzać.wiaodmo co było przyczyną?
u mnie niestety dwa razy tak byłoWybacz, ja nie będę zbyt delikatna. Każde plamienie trzeba skonsultować. U mnie niestety w tym samym tygodniu to zwiastowało poronienie.