Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, możesz mnie wpisać na usg 27.06, zapisałam się prywatnie jednak do 4.7 nie chce mi się czekaćCzy któraś nie jest jeszcze wpisana w kalendarz?
Jak piszecie o swoich wizytach, to ja co chwilę nie cofam się na pierwszą stronę, żeby sprawdzić czy zapisane - jest już na trochę i dodawajcie w wiadomościach "proszę o wpisanie", bo mi to dużo ulatwi![]()
W pierwszej ciąży miałam cały czas plamienia od początku do ok 20 TC.Dziewczyny ja się dzisiaj obudziłam z plamieniem.. W poniedziałek byłam na wizycie i wszyskto ok, serduszko było... Dziś jakieś dziwne plamienie. Teraz jakby coraz słabsze ale jednak. Czy któraś z was miała takie epizody? Dzisiaj 7+0
te oryginalne są z surowego mlekaNie można ? Ja bym zjadłaogólnie wszystko oprócz surowego mięsa i ryby jem i jadłam podczas każdej ciąży. A , że cynamon to pierwsze słyszę
![]()
wiaodmo co było przyczyną?W pierwszej ciąży miałam cały czas plamienia od początku do ok 20 TC.
Wybacz, ja nie będę zbyt delikatna. Każde plamienie trzeba skonsultować. U mnie niestety w tym samym tygodniu to zwiastowało poronienie.Dziewczyny ja się dzisiaj obudziłam z plamieniem.. W poniedziałek byłam na wizycie i wszyskto ok, serduszko było... Dziś jakieś dziwne plamienie. Teraz jakby coraz słabsze ale jednak. Czy któraś z was miała takie epizody? Dzisiaj 7+0
Tak miałam blisko szyjki ulokowane łożysko. Jak w miarę wzrostu przesuwało się to plamienia później ustąpiły. Ale z początku to nawet było krwawienie. Brałam duphaston i luteinę i miałam się oszczędzać.wiaodmo co było przyczyną?
u mnie niestety dwa razy tak byłoWybacz, ja nie będę zbyt delikatna. Każde plamienie trzeba skonsultować. U mnie niestety w tym samym tygodniu to zwiastowało poronienie.