Kasia.n40
Fanka BB :)
Oto mój pęcherzyk w 5+1, 9 dni później był zarodekJa dziś po pierwszej wizycie. 5+3. Widoczny był pusty pęcherzyk. Niby jest jeszcze czas ale to już mi złe myśli nasuwa ;(
Także na spokojnie, nie ma czym się martwić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oto mój pęcherzyk w 5+1, 9 dni później był zarodekJa dziś po pierwszej wizycie. 5+3. Widoczny był pusty pęcherzyk. Niby jest jeszcze czas ale to już mi złe myśli nasuwa ;(
Jutro jedziemy na urodziny a niedzielę nad jeziorem siedzimyDziewczyny, mamy weekend!
Jakie plany?
Opowiadajcie
Kolejna 3 lipca, już docelowo u mojego prowadzącego. W jakich tygodniach pojawiały się u Was pęcherzyki i zarodki?Na spokojnie, wszystko może zmieniać się z dnia na dzieńkiedy masz kolejna wizytę?
Ryzyko jest bardzo niskie, tak naprawdę żadne. Ale jak odstawienie poszlo sprawnie to nie ma coLekarz powiedzial ze acard przechodzi i nie mozna karmic. Acard 150, niewazne jaka dawka. Dziecko to dostaje.
Ja odstawilam z dnia na dzien…
Ja mialam usg 6t3d i był zarodek z pulsującym układem krążenia (serduszko)Kolejna 3 lipca, już docelowo u mojego prowadzącego. W jakich tygodniach pojawiały się u Was pęcherzyki i zarodki?
Mój też jest z bliźniaków, moja babcia była w ciąży z bliźniakami więc nade mną to fatum też wisiFacet mi wparował do salonu z taką miną takiego dziwnego olśnienia
"A co jak będą bliźniaki?"
Dla uzasadnienia tegoon jest z bliźniaków
Padłam trochę że śmiechu no dopiero do niego doszła ta możliwość![]()
To bardzo wcześnieJa dziś po pierwszej wizycie. 5+3. Widoczny był pusty pęcherzyk. Niby jest jeszcze czas ale to już mi złe myśli nasuwa ;(
Miałam wizytę w środę, też 5+3 i też tylko pęcherzykJa dziś po pierwszej wizycie. 5+3. Widoczny był pusty pęcherzyk. Niby jest jeszcze czas ale to już mi złe myśli nasuwa ;(
Ciążowe ja miałam na miesiąc najdłużej z tego co pamiętamDziewczyny, na ile czasu lekarz może wystawić L4 jednorazowo?