reklama

Lutowe mamy 2024

W końcu migrena ustąpiła 😁 ale cudowne uczucie, bez bólu 😊
Tak czytam o waszych zachciankach...
Ja w tej ciązy mam inaczej, nie mam na nic ochoty, ale muszę jeść! i jakoś się zmuszam, najlepiej jak mi ktoś coś pod nos podstawi 😉 codziennie też owoc i warzywka.
A dziś obudziłam się z myślą o arbuzie, musiałam już wstać i zjeść 😅
Mniam 😋

Załączniki

• 20230625_071839.jpg
    20230625_071839.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 54
reklama
No właśnie też mam taką z którą się nie bardzo układa. 🙈
Ja mam taką neutralną jakoś blisko nie jesteśmy ale dogadujemy się. Moja mama jest ta lepszą teściową mój mąż sam powiedział że cieszy się że mama wróciła z Anglii i mieszka póki co z nami. Ze swoją by nie wytrzymał. Z resztą mieszkaliśmy miesiąc jak sprzedaliśmy mieszkanie i kupowaliśmy dom. Miesiąc dało się przeżyć ale dłużej...

Ja mam taką neutralną jakoś blisko nie jesteśmy ale dogadujemy się. Moja mama jest ta lepszą teściową mój mąż sam powiedział że cieszy się że mama wróciła z Anglii i mieszka póki co z nami. Ze swoją by nie wytrzymał. Z resztą mieszkaliśmy miesiąc jak sprzedaliśmy mieszkanie i kupowaliśmy dom. Miesiąc dało się przeżyć ale dłużej...
Za taką neutralną to nawet wiele bym dała 🙈😅

reklama
Na początku mnie zaglaskac chciała bo ma 2 synów. O rety jak mnie to wkurzało tu mnie dotknęła tu polaskotala. Teraz na szczęście już jej przeszło 😆

Ale dla pocieszenia dodam że ojców obydwoje mamy do d...
No u mnie jest tak że, dopóki nie wiedziała że nie jestem religijna to było idealnie.
Jak się dowiedziała to dosłownie zrugała mi rodzinę... za wychowanie mnie i mojej siostry bez Boga...

Potem wielka awantura... Teraz dalej ją boli że mieszkamy razem bez ślubu. A jak się ma dowiedzieć o ciąży to ja się boję 🙈 chyba sam jej powie 😶

Jak ja Ciebie rozumiem 😂😂 łączę się w bólu 🤗
A weź, mój to ma farta. Moi rodzice to go kochają od pierwszej wizyty 🤣

Mój ojciec to do niego synu mówi 😂🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry