reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja ze swojej strony polecam samsung jet70. Chcieliśmy kupic Dreame bo teściowie mają ale akurat był ten samsung na meeega promocji i skusił mnie duży pojemnik. Przy psie daje radę 💪🏻
ja mam samsung jet 90 i to był najlepszy zakup w życiu 😀 przy naszym kocie, nie wyobrażam sobie nie mieć odkurzacza bezprzewodowego😀 Samsung ma od jakiegoś czasu fajne zwroty gotówki przy zakupie ich sprzętu, chyba dalej jest ta promocja.

Oooo też marzę o domku 😊 narazie w bloku mieszkamy,ale ale może się spełni 😉😉
My mieliśmy spontan, sąsiedzi nas wkurzyli, mówię do męża nie wytrzymam tu dłużej. Wydrukowaliśmy karteczki poszłam wrzucać do skrzynek w okolicy która nas interesowała i cudem się udało. To naprawdę był zbieg okoliczności, fart i chyba przeznaczenie. W międzyczasie sprzedaż mieszkania no ryzykowaliśmy bezdomnością gdyby nas wystawili 🙃

My chcemy w tym roku zacząć budowę domu 😊 mieszkam z teściami, szwagierką z mężem i dzieckiem, i nie narzekam, ale marzę o własnym domku 🥰 tym bardziej, że drugie dziecko w drodze 😊

Byliśmy dzisiaj w mini zoo, ale się nachodziłam 😅 w nagrodę zjadłam pizzę 🤤😁

Moja córka skacze na trampolinie i mówi- jak już będziesz miała dzidzisia w brzuszku to nie będziesz mogła skakać 🤣 cały czas ja zbywam dzisiaj bo w tamtym roku jak rozłożyliśmy roku razem szalalysmy.

U mnie wyjazd do teściów to jak na wczasy odchudzające, oni tak mało jedzą, do tego teściowa z ciast to tylko umie piernik i jakieś z jabłkami (nie szarlotka, nie wiem jak się nazywa) i robi wyłącznie na święta. Moi rodzice natomiast gościnni jak prawdziwi Polacy - duże porcje, różne ciasta, salatki 😄

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tak piszecie o tym jedzonku i tak się chce, a żołądek zawiązany na supeł i nic nie chce przyjąć. Do tego przyszedł wieczór i znowu mdłości dają popalić podwójnie 😢

My też w tym roku zaczynamy budowę. Póki co blok i już by się tak chciało wyjść do własnego ogrodu, rozwalić na leżaczku i trochę powygrzewać 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry