Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiDzisiaj mam USG, ale już może nie wpisuj bo to za dwie godziny to chyba nie ma sensu![]()
Aaa dawaj znać co i jak wyszło! Trzymam mocno kciuki!Dzisiaj mam USG, ale już może nie wpisuj bo to za dwie godziny to chyba nie ma sensu![]()
Super, czekamy na kropkaDzisiaj mam USG, ale już może nie wpisuj bo to za dwie godziny to chyba nie ma sensu![]()
Dasz radę, może szybko zleciDostałam przed chwilą telefon od mojej gin. Wizyta z jutra przesunięta na dziś. Nie wiem jak ja wytrzymam do tej 16.30.
Dziś kolejny słaby dzień, od rana okropny upał, a jeszcze na domiar złego ktoś w bloku robi remont i od 7 coś kują. Oszaleć można.
Dasz radę, zawsze szybciej niż jutroDostałam przed chwilą telefon od mojej gin. Wizyta z jutra przesunięta na dziś. Nie wiem jak ja wytrzymam do tej 16.30.
Dziś kolejny słaby dzień, od rana okropny upał, a jeszcze na domiar złego ktoś w bloku robi remont i od 7 coś kują. Oszaleć można.
Daj znać co tamDzisiaj mam USG, ale już może nie wpisuj bo to za dwie godziny to chyba nie ma sensu![]()
Też tak miałamA mi się tak dłuży do pierwszej wizytydo piątku jeszcze tyle czasu
i godzinę mam bardzo późną, bo na 21:00
Ale to chyba będzie dobry moment 6t 2d...
U mnie taka sama sytuacja tylko w środę, mam usg i to akurat będzie 6t2d, byłam w ostatnia środę to był tylko pęcherzykA mi się tak dłuży do pierwszej wizytydo piątku jeszcze tyle czasu
i godzinę mam bardzo późną, bo na 21:00
Ale to chyba będzie dobry moment 6t 2d...
Mi się wydaje że trzeba być na czczo. Moja Endo mówiła że tabletki dopiero po pobraniu krwi, a do tabletek trzeba być na czczo.Miałam tylko ściągnięcie szwów i tyle. Wszystko było ok. Bolało i przestało więc nie pojechałam nigdzie. Zapisałam się do lekarza , który mnie operował, może mi USG zrobi , co tam się dzieje , dlaczego boli. Mam już myśli, że np siatka się nie przyjęła i będa musieli wyciągać.
Do gina idę 11.07 ale on i tak by mnie pewnie z taką sprawa do chirurga wysłał.
Ja muszę zbadać . Jeszcze nie badałam, a zawsze w ciąży musiałam dawkę leków zwiększyć.
Mi panie w laboratorium mówiły , że nie trzeba na czczo