Ja sie boje ze do swiat to ja juz totalna kulka bede i tak sie zastanawiam czy dam rade chociaz do rodzicow podjechac :-)Dokładnie, tak samo myślei nie mogę się doczekać
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie boje ze do swiat to ja juz totalna kulka bede i tak sie zastanawiam czy dam rade chociaz do rodzicow podjechac :-)Dokładnie, tak samo myślei nie mogę się doczekać
![]()
Dasz radę! Dla pierożków, śledzików, barszczyku …Ja sie boje ze do swiat to ja juz totalna kulka bede i tak sie zastanawiam czy dam rade chociaz do rodzicow podjechac :-)
Ja w tym roku miałam robić święta u siebie bo to będą pierwsze w nowym mieszkaniuJa sie boje ze do swiat to ja juz totalna kulka bede i tak sie zastanawiam czy dam rade chociaz do rodzicow podjechac :-)
Jak super, u mnie na wizyta za tydzień i też już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć maleństwoMelduję po wizycie. Kropek przypomina małego dinozauraWypada na 7t3d. Ma 1.18cm i serduszko pięknie pracuje
Mam nadzieję, że oby tak dalej.
Data porodu wyznaczona na 6 lutego.
Kolejna wizyta 20 lipca. Jak ja wytrzymam do tego czasu - nie wiem![]()
ciężko stwierdzić a kiedy masz wizytę?Dziewczyny, mam lekkie skórcze i plamie na jasno-różowy kolor. Myślicie ze to coś złego?
Dopiero 30 czerwcaciężko stwierdzić a kiedy masz wizytę?
jeśli nie ustanie do jutra to ja bym chyba przyspieszyła wizytę jeśli się da.Dopiero 30 czerwca