reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
W ogóle nie wspomnialam o tym co mi powiedział. Będę cytować:

"to w ogóle planowana?"
"tu ma pani zdjęcie, niech pani pokaże temu co narobił"

Serio nie wiem co myśleć o tym...
No masakra!!! Co za idiota 😡
Nie masz możliwości skonsultować to z innym lekarzem?
Rozumiem że może być wszystko ok ale Ty się denerwujesz skąd bierze się krwawienie.

duphaston brać na pewno. Przy plamieniach to powinna być przynajmniej dawka 3x1 o ile nie 2x2.. Na pewno nie zaszkodzi, a może potrzymać tą ciążę.
Mam 2x1 ale na 29 czerwca udało mi się znaleźć właśnie wizytę u lekarza którego chciałam na prowadzenie ciąży! 🙄

Będę brać dupka a resztę zostawię w rękach losu. No nic więcej nie zrobię.

A patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?😂
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę 🙈 nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;D
Mnie się w pierwszej ciazy sprawdziło, miał być chłopczyk i chłopczyk wyszedł 😀 teraz pokazuje mi dziewczynkę, ale o ile w pierwszej ciazy miałam przeczucie, że to faktycznie chłopiec, tak teraz kompletnie nie wiem.

Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę 🙈 nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;D
Moja psiapsi ma 5 sióstr i wszystkim im się ten kalendarz sprawdził 🫣 inna psiapsi ma syna, a wg kalendarza powinna mieć córkę , tak więc ... Mi pokazuje na córe.

Mi się w poprzedniej ciąży sprawdziło ;) Teraz też pokazuje dziewczynkę i pewnie tak będzie. To będzie 4 córka mojego męża 😄 U niego w rodzinie są same dziewczynki. W poprzedniej, poronionej ciąży też była dziewczynka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry