Emilcia88
Fanka BB :)
No to wpisałam i maj i czerwiec i wychodzi dziewczynkaTylko miesiąc się liczy, dzień obojętnie jaki można wpisać w ten kalkulatorChiński kalendarz jest na podstawie daty urodzin matki i miesiąca poczęcia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to wpisałam i maj i czerwiec i wychodzi dziewczynkaTylko miesiąc się liczy, dzień obojętnie jaki można wpisać w ten kalkulatorChiński kalendarz jest na podstawie daty urodzin matki i miesiąca poczęcia
Super! Czy to jednojajowe?Ja juz po wizycie. Są dwa zarodki, oba 8w3d, karta ciazy zalozona, i badania do zrobienia. Nastepna wizyta za dwa tygodnie 11.07
Raczej nie :-)Super! Czy to jednojajowe?
Ja wcz kupiłam krople coś na a... Anakton? Coś takiego i tak w miarę przeszło.dziewczyny! Podzielcie się proszę swoimi tipami na mdłości, nagle mnie wzięły w nocy i dzisiejszy dzień jest koszmarny.
Moze jest cos co Wam pomaga?
Ciekawe. Ostatnio się sprawdziło z tego co pamiętam. A teraz pokazuje chłopczyka i mam takie przeczucie.Tylko miesiąc się liczy, dzień obojętnie jaki można wpisać w ten kalkulatorChiński kalendarz jest na podstawie daty urodzin matki i miesiąca poczęcia
Ja po stymulacji nie mogę jeszcze do końca wyprowadzić cery. Na szczęście nic nowego nie wyskakuje. Używam acnederm punktowo, z tym ,że nie wiem czy to zda się na potówkiDziewczyny mam pytanie, jak z Waszą cera?
Mi robią się straszne potówki, na szyi, plecachna twarzy o dziwo nie - jeszcze... Znacie jakieś sposoby jak sobie z tym radzić? Jedyne co mi przychodzi to masc cynkowa ale czy ona jest taka bezpieczna? To dopiero początek lata a ja już w syfach... Moze macie jakieś patenty?