reklama

Lutowe mamy 2024

A jak Ty liczysz te tygodnie? Ja zalozylam ze 2.06 owulacja
W dniu testu 16.06 4 tyg
Wiec dzis 5+4
I myslisz ze 5+4 juz bedzie serduszko?
A jaki masz wynik bety? Przy około 10000 jest serduszko, ale też zależy od sprzętu. Ja w poprzedniej ciąży w 5+4 nie miałam nawet zarodka :( Ale też wtedy betę miałam malutką od początku.
Mi tak tygodnie pokazuje aplikacja z ostatniej miesiączki, ale owulację też miałam w okolicach 3.06 (wtedy test owulacyjny wyszedł pozytywny).

Ostatnia edycja:
reklama
A jaki masz wynik bety? Przy około 10000 jest serduszko, ale też zależy od sprzętu. Ja w poprzedniej ciąży w 5+4 nie miałam nawet zarodka :( Ale też wtedy betę miałam malutką od początku.
Mi tak tygodnie pokazuje aplikacja z ostatniej miesiączki, ale owulację też miałam w okolicach 3.06 (wtedy test owulacyjny wyszedł pozytywny).
2595

Ja poprzednio mialam serduszko 6+3 wiec wczesniej nie pojde ale mam mega stres
Ja też mam mega stres, boję się że znowu usłyszę na jednej wizycie serduszko a na drugiej już nie 😢😢 Ale chciałabym iść jeszcze przed wyjazdem do mamy na USG, zobaczyć chociaż zarodek bo muszę rodzinie powiedzieć a to będzie najlepszy moment... A jeśli nadal przy takiej becie nie będzie zarodka to przynajmniej będę wiedzieć żeby jednak z mówieniem się wstrzymać.

Ja też mam mega stres, boję się że znowu usłyszę na jednej wizycie serduszko a na drugiej już nie 😢😢 Ale chciałabym iść jeszcze przed wyjazdem do mamy na USG, zobaczyć chociaż zarodek bo muszę rodzinie powiedzieć a to będzie najlepszy moment... A jeśli nadal przy takiej becie nie będzie zarodka to przynajmniej będę wiedzieć żeby jednak z mówieniem się wstrzymać.
Przy takiej becie na pewno bedzie okej!!

reklama
Ja byłam na wizycie w poniedziałek 6+3 i serduszko biło ❤️ A tydzień wcześniej sam pęcherzyk i ciałko żółte.
Męczą mnie mdłości i jest mi tak słabo, nie mam siły. Jestem na zwolnieniu od tygodnia. Czy któraś z Was też odczuwa takie osłabienie?

Ps. Ostatnio musiałam zjeść na kolacje frytki, bo narobiłyście mi ochoty. 😂 A z drugiej strony jak czytam jak piszecie o jedzeniu to jest mi tak niedobrze 🤢

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry