reklama

Lutowe mamy 2024

Ogólnie mogę teraz napisać wiadomość do Ani, pewnie założenie wątku chwilę potrwa 🙂
Myślę, że też to może zmotywuje zapisane dziewczyny w kalendarzu, które siedzą cichutko - miło byłoby gdybyście od czasu do czasu napisały jak się czujecie, który to tydzień - nie mówię, że codziennie, bo każda ma swoje życie, ale będziemy tu razem trochę 😊

reklama
Ale jest nas naprawdę sporo jak tak patrzę w kalendarz i żyje ten wątek. Myślę @Lilka92, że nie ma potrzeby ogarniania nowej osoby która miałaby zakładać prywatna grupę, w końcu Ty stworzyłaś ten wątek. Każda z nas ma jakieś swoje życie, wiadomo że 24 na dobę się nie da być. Codziennie wpisujesz wizyty itp, wszystko jest jak należy 😃

Ale jest nas naprawdę sporo jak tak patrzę w kalendarz i żyje ten wątek. Myślę @Lilka92, że nie ma potrzeby ogarniania nowej osoby która miałaby zakładać prywatna grupę, w końcu Ty stworzyłaś ten wątek. Każda z nas ma jakieś swoje życie, wiadomo że 24 na dobę się nie da być. Codziennie wpisujesz wizyty itp, wszystko jest jak należy 😃
Dziękuję, bardzo mi miło 😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry