nindziaa
Moderator
Oj tak, ja tez. Dzisiaj przeczytałam swoje wypowiedzi i w sumie też niepotrzebnie tak się odpalilamPodsumowując całą wczorajszą rozmowę napisze tylko, że jestem za grupą zamkniętą i to jak najszybciej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tak, ja tez. Dzisiaj przeczytałam swoje wypowiedzi i w sumie też niepotrzebnie tak się odpalilamPodsumowując całą wczorajszą rozmowę napisze tylko, że jestem za grupą zamkniętą i to jak najszybciej![]()
Mi też się data napewno zmieni, ale póki co nie wiem to nie podaje.
Masakra, ale mi od wczoraj przeszkadzaja wszystkie zapachy, ale tak naprawdę. Zapach mojego domu , moich dzieci , moich ubrań, a nawet mój i powietrza z podwórka.Nie mówiąc o tych gorszych zapachach. Jak nie przejdzie zaraz to zwariuje
Mam to samo! U mojej pani ginekolog w poczekalni, jest zawsze wpięty w gniazdko taki odświeżacz elektryczny.Mi też się data napewno zmieni, ale póki co nie wiem to nie podaje.
Masakra, ale mi od wczoraj przeszkadzaja wszystkie zapachy, ale tak naprawdę. Zapach mojego domu , moich dzieci , moich ubrań, a nawet mój i powietrza z podwórka.Nie mówiąc o tych gorszych zapachach. Jak nie przejdzie zaraz to zwariuje
Ja wczoraj oszalałam na punkcie zapachu benzynyMi też się data napewno zmieni, ale póki co nie wiem to nie podaje.
Nie wyobrażam sobie teraz iść do zoologicznegoMy byliśmy wczoraj w zoologicznym. Na wejściu już wiedziałam że będzie źle.![]()
Jak na zaledwie skończony 6 tydzień to była dosłownie tragedia![]()
Nie wyobrażam sobie teraz iść do zoologicznego![]()
My wczoraj zrobilysmy spacer 6 km i wieczorem aż mnie biodra bolały XDDziewczyny czy Wam też tak kondycja spadła? Właśnie przeszłam spacerkiem 300 metrów do sklepu i nie mam siły wrócić do domuludzie
Wcześniej aktywny tryb życia, bieganiea teraz szok