reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
reklama
Ja nie rozumiem czemu nie mogą zapisywać co 15 min babkę i problem z głowy 🙈
Niestety ale to nie wystarczy, lekarz jeszcze musiałby przyjmować z listy wg godziny. Ostatnio jak byłam u endo, to wwszlam do przychodni o 13:20, a wizytę miałam o 13;30. Patrzę, a przede mną 6 ludzi. Byłam zła bo się na chwilkę zwolniłam z pracy i miałam wrócić za godzinę, a widząc taka kolejkę wiedziałam,że raczej już nie wrócę tego dnia do pracy. Ale co się okazało? Lidzie, którzy mieli wizyty o 14,15, 16 przyszli sobie wcześniej a że nikt nie sprawdzą to wg godziny przyjścia wchodzili do lekarza. Zle się czułam, zaczęłam chodzić i patrze kartka z regulaminem, gdzie jak byk było napisane że pacjenci są przyjmowani wg umówionej godziny. Zaczęłam więc wypytywać ludzi o której mają wizyty. Większość nie chciała powiedzieć. Akurat przechodziła pielęgniarka i dopytałam ją o zasady, potwierdziła to co w regulaminie. Zapytała o moją godzinę i czy ktoś z pozostałych osób ma wcześniejszą godzinę. Nikt się nie odezwał, więc była moja kolejka. Kiedy już miałam wejść, to jedna babka koło 50 zaczęła mówić, że ona czeka i teraz ona, ja ją pytam o której godzinie ma wizytę? Słowem się nie odezwała, ale mnie popchała i chciała wejść i zamknąć przede mną drzwi. Ale nie ustąpiłam i weszłam. Dawno nie czułam się taka dumna 🤪

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry